2777
2789

مثلا کتابخونه یا چمیدونم کافه یا یه جا که بشه جمع شد امنیت داشته باشه تقریبا البته

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

شبانه روزی که نیست اما یه کافه میشناسم پاتوق خوبی میشه دیگه گرون ترین ایتماش زیر یه تومنه اونم کافه رستوران ایستگاه تو میدون ولیعصر دقیقا روبروی مترو تئاتر شهره

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دنبال همچین جاییم

ما مرکزیم ولی میدونی من اکیپ دوستی ندارم و الا ترس خاصی ندارم از شب بیرون موندن. چون چیز گرونی با خودم نمیبرم.شما حدودا کجایید؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
شبانه روزی که نیست اما یه کافه میشناسم پاتوق خوبی میشه دیگه گرون ترین ایتماش زیر یه تومنه اونم کافه ...

خیلی ممنونم😍

ما مرکزیم ولی میدونی من اکیپ دوستی ندارم و الا ترس خاصی ندارم از شب بیرون موندن. چون چیز گرونی با خو ...

من خیلی که چه عرض کنم اصلا بیرون نمیرم متاسفانه اصلا عادت ندارم تنها برم جایی با اینکه وقتی بچه بودم تنها میرفتم بیرون

حدود غربیم

اکثر کتاب خونه های شبانه روزی رو، روزانه کردن. ولی تو طول روز می تونید از باغ کتاب و کتاب خانه ملی استفاده کنید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
من خیلی که چه عرض کنم اصلا بیرون نمیرم متاسفانه اصلا عادت ندارم تنها برم جایی با اینکه وقتی بچه بودم ...

منم  ولی آخه میدونی اگه محیط خوب باشه خوشم میاد تنها برم، بعضی محیطا آدم تنها میره معذب میشه.مثلا من اوکیم جاهای شلوغ و بازار و فلان تنها برم یا جاهاس مذهبی ولی من دوست دارم خیلی بمونم😂 اصلا فکر کن اینهمه تو ترافیکی حداقل سه چهارساعت بمونی دیگه .بعد اگه آدم تنها یه جا با این مدت زمان بمونه ، دل خودش میگیره

اکثر کتاب خونه های شبانه روزی رو، روزانه کردن. ولی تو طول روز می تونید از باغ کتاب و کتاب خانه ملی ا ...

کتابخونه ی ملی خوبه ولی من دانشجو نیستم، یعنی هستم ایران دانشجو نیستم‌ . اومدم مرخصی

شبانه روزی که نیست اما یه کافه میشناسم پاتوق خوبی میشه دیگه گرون ترین ایتماش زیر یه تومنه اونم کافه ...

الان توی یوتیوب دیدم هست کافه ها، رستورانای هتله! خود کافه نیست. 

منم ولی آخه میدونی اگه محیط خوب باشه خوشم میاد تنها برم، بعضی محیطا آدم تنها میره معذب میشه.مثلا من ...

بله دیگه 

البته محیط درس خوندنم همونه البته من میبینم خیلیا با هم میرن درس میخونن

کتابخونه ی ملی خوبه ولی من دانشجو نیستم، یعنی هستم ایران دانشجو نیستم‌ . اومدم مرخصی

بله، خوبه

هم امکانات داره و هم از لحاظ امنیت که مد نظرتون هست‌ افرادی هم که حضور دارن، افراد تحصیل کرده هستن.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
بله، خوبههم امکانات داره و هم از لحاظ امنیت که مد نظرتون هست‌ افرادی هم که حضور دارن، افراد تحصیل کر ...

آخه به غیر دانشجو اجازه نمیدن اصلا وارد شه. 

بله، خوبههم امکانات داره و هم از لحاظ امنیت که مد نظرتون هست‌ افرادی هم که حضور دارن، افراد تحصیل کر ...

کارت دانشجویی ایرانو ندارم متاسفانه

آخه به غیر دانشجو اجازه نمیدن اصلا وارد شه.

فکر کنم شرایطش همین باشه، خودم خیلی وقته که نرفتم. اگه نشد، فرهنگسراها هم خوبه.