2777
2789
عنوان

بزن بریم دهه 60 70 80

192 بازدید | 28 پست

دهه 80 میرم :

اونکه یه وقتی تنها کسم بود
تنها پناهه دله بی کسم بود

♬♫♪!!
تنهام گذاشتو رفت از کنارم
از درد دوریش من بی قرارم
هوهوم
خیال میکردم پیشم میمونه

♬♫♪!!

ترانه ی عشق واسم میخونه
خیال میکردم یه همزبونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یادت نره دوست دارم

خیلی دلم تنگه برات

دار و ندارمو بگیر

مال خودت مال چشات

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

گفتی میخوام رو ابرا همدم ستاره ها شم

♬ تو تک سوار عاشق من پری قصه ها شم 

گفتم به جای شعر و قصه های بچه گونه

باهم بیا بسازیم زندگی رو عاشقونه
♬ ما دو بال پرواز مرغ عشقیم 
پر میگیریم تا اوج آسمونها

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍https://daigo.ir/secret/91216858927 حرف دلتون🌱

عمرومو مدیون توام سیلوانا عاشقو مجنون توام سیلوانااینو کی گوش داده

مهرداد نیویورک🥲

روحش شاد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE