2777
2789

آهنگ چی میشه گوش داد اصلا توش عشقو این چیزا نباشه 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

چه فیلمو موضوعات و چه مدل روابطی دوستانه و فلان

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

آهنگ؟ هر چی دلش میخواد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا عاشقانه باشه چی میشه مگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

هایده شایع ویگن شاهین نجفی گوگوش حمیرا مهستی 

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
آهنگ؟ هر چی دلش میخواد

تقریبا اکثر آهنگا عشقیه 

غیر اون رپه 

آهنگ بیکلام یا خارجی که اصلا نفهمی چی میگه

و مدل زندگیت احتمالا بعد سی سال یه چیزایی از خودت میدونی که چه چیزهایی خوشحالت میکنه و نیاز نباشه بقیه بهت دیکته کنند چیکار کنی

مگه مهمه من همه چی گوش میدم از تاپیکام معلومه

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهادhttps://daigo.ir/secret/5806418625

من دهه هشتادی ام هایدیی و حمیراا و مهستی می‌گوشم امیدوارم طبیعی باشه

نه دیگه شما سنتون جز این تاپبک نیست

مگه مهمه من همه چی گوش میدم از تاپیکام معلومه

تقریبا اکثر آهنگا عشقیه 

غیر اون رپه 

آهنگ بیکلام یا خارجی که اصلا نفهمی چی میگهو مدل زندگیت احتمالا بعد سی سال یه چیزایی از خودت میدونی ک ...

دقیقا درست گفتی امشب یه موزیک ایتالیایی پیدا کردم که باحال بود از

umberto tozzi

حالا عاشقانه باشه چی میشه مگه

چون نمیخوام ذهنم بره سمت عشقو عاشقی