2777
2789

مادرشوهرم خیلی خیلی دخالت میکنه و توقعاتش خیلی بالاست چجوری با سیاست کاری کنم یا حرفی بزنم که دیگه دخالت نکنه بخداداز دستش ذله شدم.شوهرم مریض میشه زنگ میزنه به من میتوپه که چرا مریض شده حتما لباس خوب تنش نکردی انگار من مریضش کردم لاغر میشه منو توبیخ میکنه که حتما خوب بهش نمیرسی یا تو کاری شکست میخوره یا ضرری میکنه منو توبیخ میکنه یبار بهش گفتم به من چه مگه بچه منه که من بهش بکن نکن کنم خودش ۴۰ سالشه عقل داره میدونه چکار میکنه هم سنهای اون رئیس یه سازمانن اون نمیتونه از خودش مراقبت کنه مثل اینکه اون سرپرست منه نه من سرپرست اون توقع داشتم دیگه بعد اون حرفام کارای بیخودشو ادامه نده  ولی باز الان زنگ زد اعصابمو ریخت به هم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به نظرم تمام جواب تماس هاشو نده

هی میگم جواب ندم گاهی هم نمیدم ولی بعضی وقتا نمیشه.بعضی وقتا پسرم گوشیو برمی‌داره زودی میدوئم دسشویی میگم بگو دسشوییه.جوابش هم نمیدم بعدا زهرشو میریزه که چرا جواب نمیدی.قبلنا آخر هفته ها میرفتم الان ماهی یبار میرم خونشون.حالم ازش به هم میخوره.خیلی فضوله و پرتوقع با اینکه دخترای خودش خیلی دست و پاچلفتی هستن توقع دارهرعروساش همه چی تموم باشن

با اینکه شوهر زمان مجردی خیییلی لاغر بود بعد ازدواج با من در حد نرمال  چاق شد و خوش اندام شد ولی الان تا یکم لاغر میشه مادرشوهر وای وای میکنه که پسرم چرا به این روز افتادی بعدش رو به من میگه یکم به این برس یکم جون بگیره ببین به چه روزی افتاده دلم کباب شد آخه زنیکه مجردی کور بود اونهمه لاغری رو نمی‌دید حالا تا گرمی اینور اونور میشه به چشمش میاد.و دلسوزی میکنه و هی بهم میگه اینو بهش بده بخوره اونو بهش بده بخوره

آخه اعصابمو خورد میکنه هر وقت زنگ میزنه میدونن میحوادسر چیزی غر بزنه

اخلاقشه دیگه

پس عیب از تو نیس

دل به دلش بده و سر شوخی و خنده رو باهاش باز کن

مهمترین سیاست توی زندگی، آسون گرفتن و به تخم گرفتنه

جواب تلفنشو نده یا چندتا درمیون جواب بدهاخماتو توهم بکش اخم و تخم کن حساب کار دستش بیاد

نه بابا سریشتر و سرتخ تر  از این حرفاس هی میگم دفعه بعد جوری باهاش صحبت میکنم که بدونه نباید دخالت کنه ولی چون سیاست ندارم میترسم  یه جوری بگم دلخوری پیش بیاد

اخلاقشه دیگهپس عیب از تو نیسدل به دلش بده و سر شوخی و خنده رو باهاش باز کنمهمترین سیاست توی زندگی، آ ...

بدبختم دیگه نمیتونم بیخیال باشم.و به قول تو به جاریم نباشه کاش میتونستم.خیلی دلگیر میشم بعدش دق و دلمو سر شوهرم خالی میکنم

بدبختم دیگه نمیتونم بیخیال باشم.و به قول تو به جاریم نباشه کاش میتونستم.خیلی دلگیر میشم بعدش دق و دل ...

همه مارشوهرا همینن

تازه اینا خوباشونن که چرند میگن 😂

بعضی مادرشوهرا طلسم میکنن

رفت و امد و کم کن .زنگ زد سریع قطع کن نشین باهاش به بحث کردن و دلیل اوردن .سرسنگین رفتار کن که به خو ...

دفعه بعد باید سریع قطع کنم که از همه چی نپرسه.انقد مارموزه خوب بلده آدمو به حرف بیاره.

تصمیم دارم دفعه بعد که گفت چرا پسرم لاغر شده بگم وای آره منم نگرانشم دوباره مثل مجردیش لاغر نشه اونموقع خیلی وحشتناک لاغر بود با زحمت چاقش کردم.و اینکه یه دامادش لاغره تصمیم دارم عید که دیدمشون به خواهر شوهرم بگم وای شوهرت چقدر لاغر شده بهش غدای خوب نمیدیا