2777
2789
عنوان

بزرگ ترا کادو عید پول میدید یا کادو گرفتید➕🤍🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست

من فقط به خانواده خودم پول لای قران میزارم میدم به مامانم غیر این سفته عیدی جدا شوهرم میده 

برای منم بابام شوهرم و پدرشوهرم عیدی میدن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

من فقط میگیرم😂😂

از داییم کتاب گرفتم بابابزرگم ۴۰۰ دلار داد

مامانم گردنبند داد بابام هم ۲۵۰ دلار داد

خودم زودتر ازشون گرفتم😂😂 بقیه شون فکر کنم موقع سال تحویل عیدی هاشونو میدن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واس بچه ها نفری۳۰۰گذاشتیم...همین

سلام بهار جونم خوبی 

ایشالا پربرکت باشید 

رنگ موهاتم خیلی ناز شده😍😍😍

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

احتمالا به بچه ها فقط نفری ۱۰۰ یا ۲۰۰ بدیم

دستتون در نکنه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

منکه داداش بزرگام بهم عیدی ندادن پارسال دیگه اگه بدنم من کوچولوام هنور نمیخاد بدم

چرا ندادن؟ 

ما باید به همه عیدی بدیمخواهر.خواهرشوهر .مادر .مادرشوهر بچه های برادر شوهر و خواهرشوهر ماشالله زیادم ...

پس ۱۰ بذار کنار😂😂😂

سلام بهار جونم خوبی ایشالا پربرکت باشید رنگ موهاتم خیلی ناز شده😍😍😍

سلام عزیزدلم💖💖مرسی خوشگلم همچنین شما عزیزم💖

مرسی عشق دلممم😍😍❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من میگیرم😂تو فامیلامون دخترمجرد و بچه حساب میکنن🤣قاطی بچها عیدی میدن🤦🏽😂

منم فقط میگیرم 😂😂😂

ایشالا سال جدید با یه بخت خوب قاطی بزرگترا شی❤

فقط به بچه داداشم پول میدم 

از بابام عیدی میگیرم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
سلام عزیزدلم💖💖مرسی خوشگلم همچنین شما عزیزم💖مرسی عشق دلممم😍😍❤️❤️

من موهام تا زانومه 

میگفتم اگر یه روز بخوام رنگ کنم حیف موهام نیس 

میسوزه 

دیدم نه مد شده تصمیم گرفتم اگر خواستم بذارم فقط جلو موهامو بلوند کنم😂😂😂

من هرسال از بابام و عموم و عمم و خالم عیدی میگیرم هنوز😅خودمم ب بچه ها عیدی میدم و بستگی داره همسرم ...

دستتون در نکنه 

چند تا برادرزاده خواهر زاده دارن همسرتون ؟