2777
2789
عنوان

خانمهای با تجربه

57 بازدید | 8 پست

لطفا منو خواهرانه راهنمایی کنید،بابام خیلی پیره،نیاز به مراقبت داره،مادرم مراقبت نمیکنه اصلا اهمیت نمیده،خواهرم خونشون روبروشونه ولی چون مغازه داره وقت نداره،داداش بزرگم کلا بیخیاله خونشم نزدیکشونه،فقط داداش کوچیکم بهش میرسه میبره دکترهرچی لازم داره میخره براش ولی یسره وقت نداره چون سرکاره،منم یه شهردیگم راهم دوره،نمیتونم بابامو بیارم پیش خودم همسرم شاید چیزی نگه ولی راضی نیست،حالا بگید من باید چکارکنم؟خیلی نگران بابامم،همش عذاب وجدان دارم،میخام تعطیلات عیدو برم پیشش ولی بعدش چی؟بنظرتون من چکاردیگه ای ازم برمیاد؟چکارکنم عذاب وجدان داره خفم میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا کاری از دستت برنمیاد اگه واسش پرستار بگیرید خیلی خوبه حقوق پرستار هم با خواهر و برادرهات شریکی ...

بنده خدا خودش حقوق بازنشستگی داره،ولی من یبار حرف پرستارو پیش کشیدم همه بدشون اومدکه وظیفتو انجام بده اینجوری میخای از زیرش دربری

یه نفر رو بگیرید روزی دو سه ساعت بیاد پیششون کارهاشون رو بکنه بعد هزینشو همگی با هم بدید.   بعد مادرتون اگر تواناییشو داره چرا نمیرسه. یه هزینه ای به مادرتون بدید بگید رسیدگی کنه اگر در توانش هست

تو توی خونه خودت حقی نداری؟ اگر پدر شوهرت بود شوهرت میگفت زنم راضی نیست؟ نه اینکه کلا شما بیاری ولی ...

آخه راهم دوره نمیتونم چندروز در ماه بیارم،اگه بیارم کلا چندماه باید بمونه

بنده خدا خودش حقوق بازنشستگی داره،ولی من یبار حرف پرستارو پیش کشیدم همه بدشون اومدکه وظیفتو انجام بد ...

بگو وظیفه س اما وقتی راهم دور و نمیتونم پیشش باشم 

وقتی مادر اهمیتی نمیده و خواهر برادرها شاغلن و وقت کم میارن ناچاریم پرستار بگیریم

پرستار خیلی بهتره 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بگو وظیفه س اما وقتی راهم دور و نمیتونم پیشش باشم وقتی مادر اهمیتی نمیده و خواهر برادرها شاغلن و وقت ...

چیش بهتره؟ من از نزدیک دیدم مگه پرستار جای بچه ادمو میگیره؟ پیرمرد دلش میشکنه 

چیش بهتره؟ من از نزدیک دیدم مگه پرستار جای بچه ادمو میگیره؟ پیرمرد دلش میشکنه

بچه ای که راهش دور و نمیتونه پیش پدرش باشه 

پسر و دختری که شاغل هستن و وقت کم میارن 

همسری که اهمیت نمیده

پسری که بی خیاله

یک پرستار خیلی بهتر و اصولی تر میتونه مراقبت کنه 

اون پدر هم این میزان از فهم و درک رو داره که بچه هاش بخاطر مشغله توانایی نگهداری ۲۴ ساعته رو ندارن نه اینکه بی عاطفه باشن 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀