2777
2789
عنوان

میخوام تعارف با شوهرم بزارم کنار

1460 بازدید | 67 پست

من شهر دور از خانوادمم یه دوهفته پیش اونجا بودم

حالا مدارس تعطیل شده خاهر زادم۱۲سالشه میگه میخام بیام اونجا پیش دختر کوچولوم بمونه خودش

به شوهرم میگم،برگشته میگه نه چند وقت دیگه عید دیگه همون موقع همو‌میبینید(با یه چهره بد لج در بیار)

خودش تقریبا یکروز درمیون خونشون سر میزنه میگه بخاطر بابام میرم

میخوام تعارف و مراعات بزارم کنار بهش یه پیامی بدم که اومدن خاهرزادم موردی نداره

چی بگم که محترمانه و مودبانه گفته باشم؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچوقت مسئولیت هیچ بچه ای قبول نکنبنظرم حرف همسرت منطقیه

خاهر زادم خیلی عاقله کمکم هم هست تازه

بچمم خیلی باهاش جوره

شوهرمم از نظر مسعولیت نمیگه نیاد از حرص و این که منو اذیت کنه اینجوری میگه

کارت اشتباهه همسرت درست میگه  کار پدر و مادر اون بچه هم اشتباهه هزار خوبه هزار بچه مسئولیت بچه مردم قبول نکن بیاد چیکار بچه خونه شما 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»