2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

260 بازدید | 32 پست

ب نظرتون برگشت ب زندگی ک بچه خودشم توش داشته اسیب میدیده بخاطر بچه ک ی وقت کمبود باباش و حس نکنه درسته ؟ من منتظر رای دادگاهم ک برم محضر برا جدایی ؛ همش میگم نکنه اشتباه کرده باشم ؛ با این ک ماه هاست مشاوره میرم و نظر مشاورم ۱۰۰٪ جداییه ؛ ولی دلم برا بچم میسوزه ؛ با اینکه انقد کتک کاری و داد و بیدادای مارو دیده و شنیده ک ب شدت عصبی شده بود 🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم بچه طلاقم

هیچوقت نذاشتم مامان بابام بهم برگردن

چون نمیخواستم توی یه خونه ای که هر روز توش دعوا و چالش و بی محبتیه بزرگ بشم

طلاق خیلی بهتر از نداشتن یه خانواده گرم و صمیمیه

منم وقتی پنج شیش سالم بود یادمه همش مامان بابام دعوا میکردن کتک و کتک کاری بعدش جدا شدن خیلی اذیت شدیم منم داداشم الانم همش مامانمو سرزنش میکنیم که چرا جدی شدی تحمل میکردی ما الان رومون نمیشه حتی به دوست صمیمی مونم بگیم پدر و مادرمون جدا شدن وقتی یه جا بحث سر بابا میشه واقعا اون کمبودو حس میکنم

من خودم بچه طلاقمهیچوقت نذاشتم مامان بابام بهم برگردنچون نمیخواستم توی یه خونه ای که هر روز توش دعوا ...

منم الان هیچوقت دیگه راضی نمیشم مامانم بابام برگردند بهم ولی همیشه اون کمبودو حس میکنم

من ۵ سال پیش باید جدا میشدم وقتی باردار بودم هی بخاطر بچه کوتاه اومدم دیدم ن نمیشه دیگع

عزیزم اشتباه از خودت بوده

قبل بارداری و حین بارداری یه کاری کرده این مرد که طلاق میخواستی دیگه

تو این شرایط اعصاب اون طفل معصومم داغون کردی

من خودم بچه طلاقمهیچوقت نذاشتم مامان بابام بهم برگردنچون نمیخواستم توی یه خونه ای که هر روز توش دعوا ...

من دقیقا تو موقعیک فرزند شما بودم

هنوز وحشی بازیای بابام و کتک خوردن های مامانم جلو چشممه

طوری بود که همسایه ها میومدن جداشون میکردن

و فوق العاااادددهههه عصبی شده بودم

طوری که من بچه ۵ ساله از شدت عصبی بودن بدنم قفل میکرد و فلج میشدم

و بخاطر همینا هیچوقتتتت نذاشتم که مامان بابام برگردن

روانم اینطوری اسوده بود

چون اگر هم دعوا نمیکردن و کتک کاری نبود در هر صورت یه خانواده سرد و خشک بدون هیچ صمیمیتی بودیم که مطمئنم منو افسرده میکرد