2777
2789

گفت بهتون پول میدم برا خرید عید

منم رفتم چند روز پیش مامانم اینا اونجا یکم خرید برا خودم و بچه کردم(گفتم با حوصله و قیمت مناسب خرید کنم اون ک پول داد هم پول خریدایی ک کردم بر میدارم هم مابقیش پس انداز)

حالا خرید عید که به روی خودش اصلا نمیاره اقااا،چندبار هم بهش گفتم هیچ جوابی نمیده(برا من که اصلا نمیگه چیزی میخای یا نه)

برا بچه هم هی میگه میریم یه روز میریم خرید

چیکار کنم حالا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب چرا جلو جلو دست به کار شدی ، آقایون حساب کتابهاشون مثل ما نیست که 😅

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب چرا جلو جلو دست به کار شدی ، آقایون حساب کتابهاشون مثل ما نیست که 😅

اخه خرید با خودش خیلی بده

نه وقت میزاره نه نظر میده نه میزاره خرید کامل کنی

منم این شهر تنهام گفتم اونجا بگیرم بهتره

برا خودم قسطی برداشتم برا دخترمم خریدم

اخه خرید با خودش خیلی بدهنه وقت میزاره نه نظر میده نه میزاره خرید کامل کنیمنم این شهر تنهام گفتم اون ...

همش رو بگو قسطی برداشتی و باید توی دو تا قسط پس بدی  و ازش بگیر بگو اینکار رو کردم هم باحوصله بخرم و هم به تو فشار نیاد

اخه خرید با خودش خیلی بدهنه وقت میزاره نه نظر میده نه میزاره خرید کامل کنیمنم این شهر تنهام گفتم اون ...

حالا چکار میشه کرد؟ نهایت اینه بهش بگی اونجا خرید کردی ، حداقل پول اونها رو بده تو پرداخت کنی ! 

نگو خودم دادم بگو مادرم داده باید پسش بدم !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

دفعه دیگه یاد میگیری جلو جلو از جیب خودت نخری

وای راهی نیس؟؟

هرچی هم میگم بودجه عید بچه براش بزن تا برنامه ریزی کنم میگه حالا یه روز میریم

برا خودمم دیگه بهش نمیگم چون خیلی بهم برخورده اصلا براش مهم نیس چندبار هم گفتم

واقعاً با چه فکری رو حرف یه مرد حساب کردی؟؟من که دیگه میدونم وعده ی الکیه .البته برای من که گرونی و دست خالی بی تاثیر نیست

حالا چکار میشه کرد؟ نهایت اینه بهش بگی اونجا خرید کردی ، حداقل پول اونها رو بده تو پرداخت کنی ! نگو ...

نمیده خب...برا همین بهش چیزی نگفتم ک‌خرید کردم

اگه بگم خریدم دیگه هیییچی نمیخره و پول نمیده و باید حرص بخورم

همش رو بگو قسطی برداشتی و باید توی دو تا قسط پس بدی و ازش بگیر بگو اینکار رو کردم هم باحوصله بخرم و ...

وای اگه بگم خریدم که دیگه با خیال راحت به بی فکریش ادامه میده و اصصصصصلا به روی خودش نمیاره

نمیده خب...برا همین بهش چیزی نگفتم ک‌خرید کردماگه بگم خریدم دیگه هیییچی نمیخره و پول نمیده و باید حر ...

پس خیلی پیله کن  ، عید شد ، پول بده برم بخرم ، بچه بهونه لباس میگیره و فلان و اینا ، یا داریم عید میریم خونه مادرامون زشته با این لباس ها و ...