من خودم وقتی بخوام برم خونه کسی حتی دوست و فامیل نزدیک حتما حتما قبلش هماهنگ میکنم حداقل یکی دو روز قبل و اگه طرف وقت و حوصله داشته باشه میرم برای شام و نهارم که محاله بدون دعوت جایی برم لذا خودمم همچین چیزی دوست دارم ولی یکی از دوستام با اینکه صدبار بهش گفتم خبر بده میخوای بیای دقیقا نزدیک خونه ماست زنگ میزنه خونه ای؟ حالا میخواد روز باشه شب باشه ظهر باشه وقت و بی وقت!! منم واقعا وقتایی که حوصله ندارم مجبورم الکی بگم نیستم..اصلا هم یاد نمیگیره که باید قبلش خبر بده شاید من هیچی تو خونه م نبود شاید آمادگی نداشتم اصلا شاید حوصله نداشتم!! شما چیکار میکنید اینجور وقتا؟
من ی دوستی دارم هروقت با دوس پسرش قرار داره بمن زنگ میزنه میاد پیش من . بعد با دوس پسرش میره بیرون... چن بار ب بهونه سر زدن بمن اومد خونم و گوشی رو داد ب من ک ب مامانش بگم پیش منه و اومده بمن سر بزنه.... اخرین بار بش گفتم داریم میریم مراسم. جوابمو نداد فک کنم بش برخورد.
دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
من خودم واسه شام که چه عرض کنم ،مهمونی معمولی هم بدون مناسبت جایی نمیرم ،خونه برادر شوهر خاهر شوهر فقط تومناسبتا مثل عید میرم سالی یه بار ،یا دعوتیای رمضون ،مخصوصا هم چون بچه دارم ،میترسم باعث ازار بشه ،توخونه خودم احترام خودم و بچم سر جاشه ،خونه مادر شوهرمم دوهفته یه ساعت میرم میام بدون موندن واسه شام یا نهار ،فک کنید مادر شوهرم ماه رمضون یه دفعه واسه افطاری میاد ،میگه گفتم معذب نشی بری بپزی ،اخه ادم حسابی نمیگی اندازه خودشوپ پختن ،ولی من فک میکنم هدفش کنجکاوی و سرک کشیدنه که یه دفعه ای بیاد و ببینه چی میپزم خونم چطوره ،خدا رو شکر همیشه رو سفید بودم ولی در کل خیلی بدم میاد از این رفتار