2777
2789
عنوان

مهمون زورکی آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ی دوستی دارم هروقت با دوس پسرش قرار داره بمن زنگ میزنه میاد پیش من . بعد با دوس پسرش میره بیرون... چن بار ب بهونه سر زدن بمن اومد خونم و گوشی رو داد ب من ک ب مامانش بگم پیش منه و اومده بمن سر بزنه.... اخرین بار بش گفتم داریم میریم مراسم. جوابمو نداد فک کنم بش برخورد. 

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
استوارتر محترم به نظرم بار دیگه که زنگ زدن بگید کاش قبلش زنگ زده بودید من همین الان رفتم بیرون...

جالبه دقیقا همین جمله رو میگم بعدم بهش میگم خواستی بیای قبلش خبر بده میگه باشه باز فرداش تو بدترین زمان ممکن زنگ میزنه میگه خونه ای؟!!

خدایا راضیم به رضای تو

من خودم واسه شام که چه عرض کنم ،مهمونی معمولی هم بدون مناسبت جایی نمیرم ،خونه برادر شوهر خاهر شوهر فقط تو‌مناسبتا مثل عید میرم سالی یه بار ،یا دعوتیای رمضون ،مخصوصا هم چون بچه دارم ،میترسم باعث ازار بشه ،تو‌خونه خودم احترام خودم و بچم سر جاشه ،خونه مادر شوهرمم دوهفته یه ساعت میرم میام بدون موندن واسه شام یا نهار ،فک کنید مادر شوهرم ماه رمضون یه دفعه واسه افطاری میاد ،میگه گفتم معذب نشی بری بپزی ،اخه ادم حسابی نمیگی اندازه خودشوپ پختن ،ولی من فک میکنم هدفش کنجکاوی و سرک کشیدنه که یه دفعه ای بیاد و ببینه چی میپزم خونم چطوره ،خدا رو شکر همیشه رو سفید بودم ولی در کل خیلی بدم میاد از این رفتار

عجببببب

تازه میاد شب میمونه.بمنم میگه میشه ب شوهرت بگی بره خونه مادرش؟اخه من راحت نیستم

شوهرمنم طفلک اینقد مظلومه میره خونه مادرش میگه عزیزم شما راحت باشین. ولی دفعه اخری ک فهمید این به قصد دوس پسرش میاد فقط پیش من بم گفت بش بگو خونه نیستیم

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
تازه میاد شب میمونه.بمنم میگه میشه ب شوهرت بگی بره خونه مادرش؟اخه من راحت نیستم  شوهرمنم طفلک ...

عجب رویی دارن ببخشیداااا....صابخونه رو بیرون کنی که چی....خوب کردی بگو نیستم

خدایا راضیم به رضای تو
عجب رویی دارن ببخشیداااا....صابخونه رو بیرون کنی که چی....خوب کردی بگو نیستم

من ی مشکلی ک دارم اینه ک روم نمیشه بگم نه و اصلا دروغ نمیتونم بگم.... متاسفانه بش گفتم باشه ببا. ولی وقتی ب شوهرم گفتم ک دوستم میخاد بیاد گفت بش زنگ بزن بگو داریم میریم بیرون. ولی من بش اس دادم گفتم داریم میریم جایی. حتی پشت تلفنم نمیتونم بگم...ازاین اخلاقم بدم میاد