2777
2789

سلام گلای تو خونه 🌻

یک ماه که عمل بینی کردم. 

بینی من گوشتی بود با پوست ضخیم( البته این چیزیه که دستیار دکتر گفته🙄) 

فرم بینیم خیلی خوبه ها، دوسش دارم 🙂ولی خیلی بینی من بزرگه خیلی ورم داره از روز اول تا الان اصن ورمش کم نشده چیکار کنم! ؟ 😭😭😭

قرص راتاهیل و نورم اسکین هم مصرف میکنم 

اب کرفس و اناناس رو از روز بعد عمل تا الان ترک نکردم. ( حالم دیگه از اب کرفس بهم میخوره🤢) 

دیگه چیکار کنم چی بخورم دماغم کوچیک شه؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون بینیت گوشتی بود طول می‌کشه تا ورمش بخوابه سعی کن نمک و ادویه زیاد مصرف نکنی چیز سنگین بلند نکن ت ...

اینا رو هم رعایت میکنم باور کن ولی اصن تغییری تو سایز بینیم ایجاد نشد چقدر دیگه صبر کنم خسته شدم دل تو دلم نیست ببینم نتیجه نهایی چی میشه. 

اینا رو هم رعایت میکنم باور کن ولی اصن تغییری تو سایز بینیم ایجاد نشد چقدر دیگه صبر کنم خسته شدم دل ...

عزیزم خواهر من عمل کرد با اینکه بینیش استخوانی بود و خیلی رعایت میکرد اما سه ماه طول کشید تا شکل اصلیش مشخص بشه با اینکه هنوز یکم ورم داره 

طول می‌کشه تا ورم بینی بخوابه تازه بعد از اینکه چسبو برمی دارید بینی چند برابر میشه باید صبر کنید 

عزیزم خواهر من عمل کرد با اینکه بینیش استخوانی بود و خیلی رعایت میکرد اما سه ماه طول کشید تا شکل اصل ...

یعنی شما میگه ورم بینی بعد سه ماه کاملا میره؟ و فرم نهاییش مشخص میشه؟؟ 

اخه تو کلینیک دکتر، بینی همه کوچولو و خوشگله مال من سایز دماغ فیله 😢

من دوماهه منم گوشتی بود دکتر کفت تا یک سال ورم داری 

بعضی روزا چسب بر نیدارم حتی تیغه بینیمم ورم داره سدید بزرگ شده نوکش ک دیگه بماند 

صبر کن مهم همون فرمشه ک راضی منم راضیم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
بعد از عمل بینی یه سری دارو ها باید برای ورم مصرف کنی

من دارو نمیخورم رعایت هم نمیکنم از لحاظ غذا اینا فقژ هفته اول رعایت کردم 

من دوماهه منم گوشتی بود دکتر کفت تا یک سال ورم داری بعضی روزا چسب بر نیدارم حتی تیغه بینیمم ورم داره ...

احساس بدی ندارین؟؟ همه سرزنشم میکنن که چرا عمل کردی قبلش کوچیک تر بود دوستام همه زدن تو ذوقم 🤦‍♀️😭

یعنی شما میگه ورم بینی بعد سه ماه کاملا میره؟ و فرم نهاییش مشخص میشه؟؟ اخه تو کلینیک دکتر، بینی همه ...

ببین بستگی داره بینی گوشتی طول می‌کشه تا فرم بگیره به خودتونم بستگی داره که رعایت بکنی

درکل توی چند ماه اول بینی خیلی ورم داره ما اوایل که بینی خواهرمو دیدیم خیلی ناراحت شدیم اما الان هر روز داره بهترو کوچیک تر میشه 

شما هم سعی کن چند ماه رعایت کنی تا زودتر ورم بخوابه 

احساس بدی ندارین؟؟ همه سرزنشم میکنن که چرا عمل کردی قبلش کوچیک تر بود دوستام همه زدن تو ذوقم 🤦‍♀️😭

نه اطرافیان چیزی نمیگن البته با کسی هم در ارتباط نیستم بی تاثیر نیست 😂😐 توجه نکن دکتر من ک تو اتاق عمل امضا میگرفت ک تا یک سال حق شکایت نداری بخاطر فرم بینیم هم کوتاه بود هم گوشتی ولی خب مشخصه ورمه دیگه هرکی میگه یا حسوده یا تجربه نداره اخه واقعا مشخصه ورمه بینی های ما 

یک ساااال خیلیه هاااا 😲😲😲

ب بلاگر هست عسل رنجبر نه ماه ویش عمل کرده ترمیمی هم بوده برو ببین هنوز چ ورمی داره همه همینن