2777
2789

مادر من دو سال ونیم بخاطر تومور مغزی رو تخت بود و همه توانایی هاشو از دست داده بود 

من و خواهرم یک روز درمیون میرفتیم پیشش برای کارای خونه و آشپزی و نظافت

چون مامانم تپلی بود برادرم هم کارای شخصی  شو انجام می‌دادن

تیر ماه فوت کرده 

هنوزم قلبم میگره حتی الان که دارم تایپ میکنم 

مامانم ۵۳ سالش بود که مریض شد خیلی خوشگل و سرحال بود ی موی سفید نداشت  تو این سن حتی

ولی اینجوری مریض شد

حالا امشب پدرهمسرم عیدی بردن برای خواهرشوهرم 

داشتم ب همسرم میگفتم چرا به عروس ها عیدی نمیدن اصلا برام مهم نیست بیشتر سوال بود چون این ۵ سال اصلا ب زبون نیوردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا به عروسشون عیدی نمیدن؟چه عجیب

فکر کنم استارتر ترک هستند 

ترک ها رسم دارن کلی عیدی برای دخترشون می برن قبل از عید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بابا بزرگ من وقتی مامان بزرگم زنده بود بزور ی جوراب پارازین بهش میداد

از وقتی فوت کرد اولا ک کلا فرار میکنه از خونش عیدی نده بعدم مجبور میشه خونه بمونه ۱۰ تومن میزاره جیب من ۱۰ تومن جیب خواهرم و ۵۰ جیب داداشم تمام 

بعد میاد خونه ما اخم و تخم میکنه ک بهش هدیه خوب بدن 

برا زنش برا خودش باید همیشه لباس و روسری بزاریم تا پشت سرمون حرف نزنه

عید پارسال مامانم ۵۰۰ داده بود کنار اینا بهش ما س بار رفتیم خونه نبودن کلا پشیمون شدیم از رفتن

.

همسرم امشب گقت اونا تورو خیلی دوست دارن تو ام وظیفته که احترام میذاری حالا خوبه سرپاست لازم نیست لگن ...

عزیزم..........

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فکر کنم استارتر ترک هستند ترک ها رسم دارن کلی عیدی برای دخترشون می برن قبل از عید

خب واس عروساشونم میدن ترکها

خودمم ترکم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم