2777
2789
عنوان

بیاین ی کم دلداریم بدین😭

82 بازدید | 11 پست

خدا لعنت کنه همسایه بیشرفو

ن حرف حالیشونه ن کتک ن شکایت خونمون فروش نمیره بخاطر این پدرسگا ی راه جلو پام بذارید صداشون تو خونه ماس ی مشت یابون پر سر و صدا و اشغال

ی دعایی چیزی بگید ک برن😭😭😭مستاجرن خونه رو پس نمیدن صابخونشم شکایت کرده قانونم هیچ گهی نخورده فعلا😭😭😭😭دارم دقققق میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار با بلند گو حرف میزنن گرازای وحشی الان انگار افسار پاره کردن

چند وقت اومدن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یکسال و نیمه اینجان حیووونا

ای وااای قراردادخونشون کی تموم میشه چرا صاحبخونه بیرونشون نکرده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

ای وااای قراردادخونشون کی تموم میشه چرا صاحبخونه بیرونشون نکرده

برج4 باید میرفتن صاحبخونه شکایت کرده قانونم هیچ کاری نمیکنه هی دادگاه میزاره و وقت میده اما بی فایدس نمیرن

برج4 باید میرفتن صاحبخونه شکایت کرده قانونم هیچ کاری نمیکنه هی دادگاه میزاره و وقت میده اما بی فایدس ...

ای بابا مگه میشه بدون قراردادبمونن صاحبخونه میتونست وسایلشون بریزه بیرون بگه قراردادتموم شده 

صاحبخونش ی آدم بی عرضه کثافته

به همین خاطره که مستاجر شیر شده سرش

الان ی نعره زدم با کلی فحش فعلا لال شدن فردا زنگ بزنم صاحبخونشو بشوووورم بهم

چند نفرن ،،به همسرت بگو بهشون تذکر بده