2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من این چندوقت اخیر دردای جسمی زیادی داشتم😔

فکرکن امشبم از دست نزدیکترین فرد زندگیم حرفایی شنیدم💔💔قلبم سوخت تو سینه

تمام دردامو کوبید سرم بهم توهین کرد گفت بیمار گفت مثل پیرزنی اونقدر سوختم😔😔😔😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
من این چندوقت اخیر دردای جسمی زیادی داشتم😔فکرکن امشبم از دست نزدیکترین فرد زندگیم حرفایی شنیدم💔💔ق ...

بگردم🥺💔واقعا خودم روحم نابوده نمیدونم به تو چی بگم اروم شی

🦋🕊
بگردم🥺💔واقعا خودم روحم نابوده نمیدونم به تو چی بگم اروم شی

فدات گلم منم روحم نابوده...

خدا دلتو آروم کنه 

برامنم دعا کن تا صبح نفسام قطع شه 😔

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
خیلیی چیزا از بچگی تابحال دیگه زود باکوچکترین چیز بهم میریزم ویران میشم دلم براخودم میسوزه💔

از امشب سعی کن حالتو بهتر کنی 

اون چیزی ک حالتو بد میکنه بشین بنویس رو کاغذ یکم اروم میشی یا پاشو برقص یا برو ب گل یا درخت هرچی هست برس ب خودت برس ورزش کن هدفاتو بنویس تلاش کن براشون ادمایی ک اذیتت میکنن با رفتاراشون رو سعی کن اگر ممکنه ارتباطتت رو باهاشون کم کنی 

خیلی راها هست برو بیرون بچرخ 

ما نمیتونیم ادما رو تغییر بدیم اما میشه خودمونو بهتر کنیم دنیا دو روزه برو تو اینه ببین چقد خوشگلی ذوق کن واس خودت 

منم زیادی اسیب دیدم از ادما یوقتا حال انجام هیچ کاریو ندارم غصه میخورم ولی همش گذراست

فدات گلم منم روحم نابوده...خدا دلتو آروم کنه برامنم دعا کن تا صبح نفسام قطع شه 😔

نگو این حرفو خانوم گلی

پاشو شادش کن یجوری کم کم با کارای کوچیک حال خودتو بهتر کن هیچکی ارزش نداره انقد حالت بخاطرش بد باشه گور بابای ادمای مزخرف زندگیمون