2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من این چندوقت اخیر دردای جسمی زیادی داشتم😔

فکرکن امشبم از دست نزدیکترین فرد زندگیم حرفایی شنیدم💔💔قلبم سوخت تو سینه

تمام دردامو کوبید سرم بهم توهین کرد گفت بیمار گفت مثل پیرزنی اونقدر سوختم😔😔😔😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من این چندوقت اخیر دردای جسمی زیادی داشتم😔فکرکن امشبم از دست نزدیکترین فرد زندگیم حرفایی شنیدم💔💔ق ...

بگردم🥺💔واقعا خودم روحم نابوده نمیدونم به تو چی بگم اروم شی

کاربری دست ۲نفره⚘

بگردم🥺💔واقعا خودم روحم نابوده نمیدونم به تو چی بگم اروم شی

فدات گلم منم روحم نابوده...

خدا دلتو آروم کنه 

برامنم دعا کن تا صبح نفسام قطع شه 😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

خیلیی چیزا از بچگی تابحال دیگه زود باکوچکترین چیز بهم میریزم ویران میشم دلم براخودم میسوزه💔

از امشب سعی کن حالتو بهتر کنی 

اون چیزی ک حالتو بد میکنه بشین بنویس رو کاغذ یکم اروم میشی یا پاشو برقص یا برو ب گل یا درخت هرچی هست برس ب خودت برس ورزش کن هدفاتو بنویس تلاش کن براشون ادمایی ک اذیتت میکنن با رفتاراشون رو سعی کن اگر ممکنه ارتباطتت رو باهاشون کم کنی 

خیلی راها هست برو بیرون بچرخ 

ما نمیتونیم ادما رو تغییر بدیم اما میشه خودمونو بهتر کنیم دنیا دو روزه برو تو اینه ببین چقد خوشگلی ذوق کن واس خودت 

منم زیادی اسیب دیدم از ادما یوقتا حال انجام هیچ کاریو ندارم غصه میخورم ولی همش گذراست

مرسی عزیزمخداانکنه الهی همیشه سلامت باشی عزیزم

همچنین گلم 🌹🌹🌹

از امشب سعی کن حالتو بهتر کنی اون چیزی ک حالتو بد میکنه بشین بنویس رو کاغذ یکم اروم میشی یا پاشو برق ...

باورت میشه کقتی حالم بده هییچ کاری نمیتونم بکنم؟

کاربری دست ۲نفره⚘

فدات گلم منم روحم نابوده...خدا دلتو آروم کنه برامنم دعا کن تا صبح نفسام قطع شه 😔

نگو این حرفو خانوم گلی

پاشو شادش کن یجوری کم کم با کارای کوچیک حال خودتو بهتر کن هیچکی ارزش نداره انقد حالت بخاطرش بد باشه گور بابای ادمای مزخرف زندگیمون

2790
2778
2791
2779
2792