2777
2789

من تمیز کاری میکنم خونه رو

ولی خونه تکونی 15اسفند شروع میکنم همیشه 

پرده و فرش و داخل کمد و کابینت ، سه روز هم طول میکشه 

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان من دوتا دونه سوسک دیدم دیگه ندیدم ولی کل خونه رو سم زدم دیگه بعد 3روز خونه رو ریختم بیرون ترکوندم همه جارو کابینت ها زیر ماشین لباسشویی و ظرف شویی و یخچال که دست و طی نمیره هرروز تمیز کنم رو کشیدم جلو برق انداختم ... 4تا کیسه اشغال پر کردم 

داروهای فاسد شده دیگه کلا چیزای کهنه ی خوراکی وووو ... اتاق زیر تخت خودمون و کشوها ... اتاق پسرم ... مایکرویوو داخلشو ..  دیگه همه جاااا + تغییر دکوراسیون پذیرایی ... 

اینقدری نمونده به عید هرروز هم بخاطر پسرم جارو و طی و گردگیری دارم تمیز میمونه .. توی این 3روز دادم فرش و پردمم شستن ... کارگره گفت خونت که تمیزه اخه ... من هرروز 3تا کارو میکنم 

گردگیری ، طی ، جارو 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من تموم کردم دوهفته پیش دیوارافرشا پرده ها شسته شد

اره بابا خیییلی  نزدیک عید نباید خونه تکوند باید رفت خرید مایحتاج اونجوری هول هولی میشه 

تا دوماه دیگه که باید بازم تمیز کنی 

من هرروز 3تا کار میکنم خونه م همیشه تمیزه ... طی  وجارو و گردگیری .... الانم که حسابی تکوندم خونه رو تمیز میمونه فقط 3.4 روز قبل عید میگم بیاد یه گردگیری حسابی و طی بکشه 

اره بابا خیییلی  نزدیک عید نباید خونه تکوند باید رفت خرید مایحتاج اونجوری هول هولی میشه

وایمن عاشق اسفندماهم فقط بری بگردی چیه کارو خرید قاطی میشه آدم نمیفهمه چیکارکنه

🧸🧸🧸🧸🧸🧸