2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیاین

47 بازدید | 6 پست

خانوما من از اول بارداریم کلا رابطه نداشتم دکترمم میگف مداشته باشی بهتره تا اینکه تو سونو متوجه شدیم جفتمم پایینه اونموقع دیه کلا منع کرد و شیاف و امپول داد ک امپول و هنوزم میزنم هفته ای یبار ماهم تا الان که هفت ماهمه رابطه نداشتیم اخرین سونوم انومالی بود بعد اون دیگه خبری از وضعیت جفتم ندارم ولی امروز رابطه داشتم بنظرتون اشکالی داره؟؟درد ندارم فقط حین رابطه راحت نبودم اصن انگار ک واژنم بسته شده بود

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

اگه لک اینا نداری اوکیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

درد ترشح و خونریزی نداشته باشه یکبار عیبی نداره ولی خطرناکه حالا یه چند وقت مراعات کنین به شوهرت وعده وعید بده که بعد بچه زیاد میدم عوضشو درمیام تا الان اذیتت نکنه 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لک اینا نداری اوکیه

نه هیچی ندارم خداروشکر ولی دیگ میخوام حداقل هفته ای یبار رابطه رو داشته باشم هم نمیخوام با همسرم دور بشیم از هم اینکه برای زایمان طبیعی لازمه رابطه داشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درد ترشح و خونریزی نداشته باشه یکبار عیبی نداره ولی خطرناکه حالا یه چند وقت مراعات کنین به شوهرت وعد ...

شوهرم بنده خدا چیزی نگف ولی خودم یبار حس کردم خودشو ارضا کرده عصابم ریخت بهم تازه مطمعنم نبودم ولی تو مخم بود برای همین خودم پیش قدم شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم بنده خدا چیزی نگف ولی خودم یبار حس کردم خودشو ارضا کرده عصابم ریخت بهم تازه مطمعنم نبودم ولی ت ...

خب چی میشه مگه عزیز اونم ادمه تا نه ماه هیچ مردی نمیتونه خودشو نگه داره ولی اگه دلت میسوزه براش خودتو بچتو بخطر ننداز نهایتن توام با دست ارومش کن 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

خب چی میشه مگه عزیز اونم ادمه تا نه ماه هیچ مردی نمیتونه خودشو نگه داره ولی اگه دلت میسوزه براش خودت ...

متوجه ام حتی من که زن هستم شده وسوسه بشم برم تو سایتای بدجور دیگه چه برسه اون ولی نمیدونم چرا منو بهم ریخت حس کردم عادت میشه براش بعد بارداریم شاید دیگه رابطمون خراب بشه برای همین گفتم حالا هفته ای یبار رابطه رو اگه بشه داشته باشم حالا چهارشنبه قراره برم دکتر از اونم میپرسم بیینم چی میگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40