2777
2789

بیمارشده و هفته ایی سه بار میره کاردرمانی و فیزیوتراپی واینا

کاردرمانی هم یه شهر دیگه ست ، مرکز استانه و خیلی شلوغه 

هر سری میرن صبح تا ۲ شب میرسن خونه هم دوتا دختراش باهاشن و اینکه حتما یه پسر باید باهاشون باشه مثلا نامزد من باید یک روز کامل دفترشو ببنده هفته ایی سه روز اینا رو ببره و بیاره

و از ۹صبح اونجا دم در وایمیسته تا ۱۰ شب  تو ماشین میخوابه حتی ،و مادر و‌خواهرا داخلن یعنی عملا کلافه و روانی میشه 

خب چرا این همه آدم میرن باهاش ؟ یه نفر بره 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادرا تا بچه ها کوچیکن از خودگذشتگی ک چه عرض کنم بیشتر خودکشی میکنن برا بچه هاشون بچه که بزرگ شد تازه یادشون میوفته که مریضن و باید به خودشون برسن و این زمانی که بچه ها تشکیل خانواده میدن 😑

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

پسرش ها چی میگی برا خودت یعنی مادرشو نبره دکتر خدا وکیلی خیلییییییییی...

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

به جز نامزد شما ، پسر دیگه ای نداره ؟ 

این برنامه موقتیه یا تا آخر عمرش باید بره ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

گفتی سو استفاده گفتم ببینم چکار میکنه 

بنده خدا بیماره پس کی ببره ؟ شما در مورد طرز فکرت یه تجدید نظر بکن

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

چی بگم والا مادرشه دیگه یه عمر بی خوابی کشیده صبح تا شب اینا رو بزرگ کرده چیزی نمیشه یه کاری براش انجام بده که وقتی خودتون بچه دار بشید میفهمید چقدر بزرگ کردن بچه مخصوصا برای مادر سخت و عذاب اوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من سواستفاده ای ندیدم خب دختر که باید داخل همراهش باشه پسرم واسه بردن و اوردن و بقیه کارها

چقدر دلم برای اون مادر سوخت😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔