2777
2789

بچه ها جریان از این قراره که منو همسرم تو زندگیمون خیلی بد بیاری میاریم اولا میگفتیم حالا تصادفیه شانسه میگذره! اول حامله شدم همه چی هم عالی بود یهو تو هفته ۲۶ بارداری زایمان زودرس شدم و بچه تلف شد هزار تا دکتر رفتم همه گفتن مشکلی نداری دوباره باردار شدم و وقتی رفتم سونو n t فهمیدم بچه ۹ هفتگی ایست قلبی کرده بعد رفتم واسه کورتاژ بیمارستان خیلی بیتابی میکردم که یکی از کادر درمان گفت چرا پیش کسی نمیری شاید یه کاریت کردن چون دو تا بچه پشت سر هم به خاطر دلایل متفاوت تلف شدن خیلی عجیبه  بعد یکی گفت چله افتاده روت یکی کفت طلسمت کردن یکی گفت همزاد داری یکی گفت پرنده هات قدمشون نحس بوده که سر این خیلی گریه کردم چون پرنده هام مثل بچه هامن و خیلی به هم وابسته ایم ولی خب به نظرم این کاملا اشتباهه چون مشکلات و بد بیاری های ما ۳ ساله که هست ولی پرنده رو یه ساله آوردیم خونه ! من خودم مثل سگ از دعا و دعانویس میترسم! هم از دعا هم از دعا نویس!  البته تو خونمون هم چندین بار اتفاقات عجیب غریب افتاده مثلا همین امروز پرنده هام هی داد و بیدار کردن به طرف یه گوشه از دیوار که مجسمه بود روش بعد حالت تهاجمی گرفتن به اون سمت یهو از همونجا گلدونم افتاد شکست حتی یکی از پرنده های بیچارم از ترس تشنج کرد ! این اتفاقات تو خونه خودمون میفته هیچ وقت وقتی خونه مادرم بودم همچین اتفاقی نیفتاده! و این اولین اتفاق عجیبی نیست که برام میفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه سرکتاب باز کن قرآنیه 

منم امروز به یه فالگیر پیام دادم گفت سنگینی داری و همزاد داری باعث میشه ازدواج نکنی و ازت دور میشن بقیه

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

اگر خودت واقعا اعتقاد داری من میتونم سوالاتت جواب بدم دعانویس کلا بیشتر بدبختت میکنه هیچیو نمیتونه د ...

تک نیت میگیری؟

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

یه سرکتاب باز کن قرآنیه منم امروز به یه فالگیر پیام دادم گفت سنگینی داری و همزاد داری باعث میشه ازدو ...

😭خیلی میترسم از فضای دعا نویس و اینا تا به حال بهش فکر هم نکرده بودم

آرع اعتقاد دارم 

من تو سن خیلی کم 

با کلی خواستگار با شرایط عالی 

به دفع بابام به یکی که از همه داغون تر بود و چهارده سال ازم بزرگتر بود ی زنش رو طلاق داده بود جواب مثبت داد و منم اصلا نتونستم مخالفت کنم بعد چهار سال زندگیم خراب شد جدا شد بعد چهار سال یه چیزای تو خونه بابام پیدا میشد 

مثل دوتا سنجاق قفلی که به هم بسته بودن و چند نفر که کارشون این بود گفتم معنیش اینه یکی یه تقاضای از شما داشته نمی‌خواسته مخالفت کنید دهنتون رو بسته با این 

چیکار میتونم بکنم ببین تو فامیلا بعضیا هستن که ازشون بر میاد طل سم بگیرن نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بری ...

حرز امام جواد حرز امام علی حرز ام صبیان خونه رو پاکسازی کن اب قرانی بخور چهل روز چله بگیر 

من چیکار میتونم بکنم خیلی میترسم😔

اولا ترس نداره اونا که نمیان ظاهر شن و ببینیشون 

باید پاکسازی انجام بدی اگر حدس میزنی کسی دعا گرفته واست یه روش قوی بهت میتونم یاد بدم واسه باطلی و اگر توخونت باشه پیداش میکنی 

از هرکسی توصیه نگیر عود بخور ممنوعه بجز اسفند 

سنگ‌نمک و زاج بزار گوشه ها هرهفته بزار جلو آفتاب بعد گلاب بپاش 

آیات ۶۰قاف یبار صبح یبار شب هر سری ۷ بار رو اب و گلاب بخون و بخور 

لباساتو اونایی که خیلی وقته نپوشیدی سرکه بزن و قیچی کن ودور بنداز قبل سرکه ریختن بسم الله بگو و بگو اگ چیزی اینجاس بره

اگر خودت واقعا اعتقاد داری من میتونم سوالاتت جواب بدم دعانویس کلا بیشتر بدبختت میکنه هیچیو نمیتونه د ...

سوال من جواب بده الان لباسم چه رنگیه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم