2777
2789

نمی دونم چرا انقدر احساسی شدم از وقتی با دکترروانشناسم حرف زدم 

این دومین تاپیکیه دربارش می‌زنم 

هنوزم یاد جمله آخرش میفتم بغضم میگیره و ته قلبم یه خوشحالیه 

فارغ از تمام حرفامون که امید به زندگی رو در من زنده کرد حرفای آخرش 

وقتی که گفت پریا بود اسمت آره؟ گفتم بله 

و گفت اسم دختر منم پریاست ، می‌خوام چندماه دیگه این یکی دخترم پریا که انگار پریای خودمه هم بیاد بهم زنگ بزنه بگه موفق شده و یه خانم دکتر داروساز شده چون لیاقتش رو داره گرچه شرایطش خیلی سخت بوده و هست و منم می‌دونم 

باورم نمیشه همین یه جمله امشب منو از هرچی فکر خودکشی و ناامیدی بود دور کرد 

خدا نگه داره اینجور آدم ها رو 

شاید چون می‌دونه بابای خودم معتقده موفق نمیشم اون این حرف و امیدو از طرف بابام زد بهم و چقدر به شنیدنش نیاز داشتم:)

ولی خدا امیدوارم دستامو ول نکنه این چندماه تا برم بگم آقای دکتر دخترتون پریا قبول شد بالاخره 

میشه دعام کنید یه صلوات بفرستید برای موفق شدن پریا که خواهر کوچیکه یا دختر خودتونه؟

پریا خیلی خسته شده :))) ۴ ساله که کنکور میده و تازه درست و حسابی برگشته به درس بعد پشت سر گذاشتن اونهمه سختی :)))تازه داره کم‌کم برمیگرده به دوران اوج خودش قبل کنکور:))

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ان شاءالله به آرزوت میرسی:) 

منم دعا کن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                      ما را همین امام رضا داشتن بس است💛🌱♥️                   + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!

گلم 

موفق میشی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم پریا منم اولین سالمه که پشت کنکور موندم خیلی اوضاع روحییم داغونه خانوادم اصلا درکم نمیکنند منم مثل تو رشتم تجربی 💔

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚

ای جان عزیییییزم برات صلوات می‌فرستم

حتما میتونی عزیزم 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

ان شاءالله به آرزوت میرسی:) منم دعا کن

ممنون عزیزم 

چقدر خوندن اسم کاربریت بهم آرامش داد 

امام حسین نگهدارت❤️

درکت میکنم پریا منم اولین سالمه که پشت کنکور موندم خیلی اوضاع روحییم داغونه خانوادم اصلا درکم نمیکنن ...

بخون عزیزم تا پای جون بخون تو توانایی شو داری فقط کم‌نیار و ادامه بده 

پریا تو قبول میشی عزیزکم 🥲نمیشناسمت اما بهت افتخار میکنم ،باشه؟🫠♥️

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

فقط بشین بخون 

منم امسال سال چهارم بود که کنکور دادم خیلی از چیزایی رو که‌گفتی تجربه کردم ولی خداروشکر تموم شد 

امیدوارم توی این مدت فقط بشینی بخونی و بیای تاپیک قبولی بزنی

منم درکت میکنم پریا جان منم مامانم نزاشت برم دانشگاه و کنکور بدم دقیقا منم بعد چهار سال دارم میرم دانشگاه بدون کنکور من رشته هنر دوست داشتم یعنی هنوزم دارم 

اما متاسفانه مامانم نزاشت چون فقط رشته‌‌هنری که من میخوام دانشگاه تهران بود   فکر کرد از عهده خودم برنمیام خلاصه  اینکه الان بعد چهار سال دارم رشته ی که دوستش ندارم میخونم 🥺🥺🥺😢❤️‍🩹💔

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

فقط بشین بخون منم امسال سال چهارم بود که کنکور دادم خیلی از چیزایی رو که‌گفتی تجربه کردم ولی خداروشک ...

چشم گلم الان حدودا ۲۵ـ۶ ساعته نخوابیدم امیدوارم خدا هم کمکم کنه این چندماهو 

موفق بمونی همیشه عزیزم و نوش جونت قبولیت

پریا تو قبول میشی عزیزکم 🥲نمیشناسمت اما بهت افتخار میکنم ،باشه؟🫠♥️

دور سرت بگردم ❤️ 

مرسی از اینهمه خوش قلبی که داری❤️