2777
2789

ببخشید اینجوری میگم مامانم چند روزه گیر داده بنده خدا هی تعریف میکنه میگم مامان واقعا دست بردار، هی بنده خدا میگه ، گفتم نگو بهم برمیخوره انگار دیواره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

نمیدونم با چه رویی میگه چندسال پیش ۱۸ سالم بود یه خواستگار خفن داشتم الان مجری تلویزیونه و اون بالابالاها ، مامانم گفت سنش بالاتره، بعد گیر داد که داداش دوستش که طلاق گرفته ! 😐من واقعا دلم‌نمیخواست ۱۹ سالگی با پسری که طلاق گرفته ازدواج‌کنم بعد گفت اگه این نه به درک کلا ول کرد هرجا میرفت انگار بچه نداره هیچ. پدرمم که هیچ.حالا یهو بنده خداها بیدار شدن . 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب امتحان کن ضرر نداره به هر حال باید یک جایی آشنا بشی سایت خوب و معتبریه سایت آدم و حوا و سایت تبیا ...

نمیدونم با چه رویی میگه چندسال پیش ۱۸ سالم بود یه خواستگار خفن داشتم الان مجری تلویزیونه و اون بالابالاها ، مامانم گفت سنش بالاتره، بعد گیر داد که داداش دوستش که طلاق گرفته ! 😐من واقعا دلم‌نمیخواست ۱۹ سالگی با پسری که طلاق گرفته ازدواج‌کنم بعد گفت اگه این نه به درک کلا ول کرد هرجا میرفت انگار بچه نداره هیچ. پدرمم که هیچ.حالا یهو بنده خداها بیدار شدن . 

میدونی من ۳۰ سالمه و دیگه حس شوهر کردن ندارم 😐 یعنی حوصله ندارم . دیگه واقعا الان وقتش نیست

نمیدونم با چه رویی میگه چندسال پیش ۱۸ سالم بود یه خواستگار خفن داشتم الان مجری تلویزیونه و اون بالاب ...

سنی نداری 

زوده برات

ازدواج ۲۲ به بعد خوبه

آدم عاقل و پخته میشه

خوب و بد و تشخیص میده

در نتیجه تصمیم و انتخاب بهتری میتونه داشته باشه

آها الان ۳۰ هستیخوبه الانبه موقع هستسعی کن ثبت نام کنی آشنا بشی این زمونه پسر خوب و سالم و چشم و دل ...

درسته عشقم، من کلا دلم نمیخواد دیگه ازدواج کنم چون حالو حوصله ندارم 

میخوام ببینم نکته منفی سایته چیه به خانواده بگم از این فکر بیخیال شن

درسته عشقم، من کلا دلم نمیخواد دیگه ازدواج کنم چون حالو حوصله ندارم میخوام ببینم نکته منفی سایته چیه ...

حق داری

۲۵ سال به بالا آدم چون ازدواج و خواستگار کمتر میشه اون ذوق و شوق از دست میده 

ولی خب الانم دیر نشده.

نمیشه تا آخر عمر تنها بمونی 

تازه اول راهی

الان میتونی ازدواج کنی؛ بچه بیاری بزرگ و تربیت کنی که سر پیری به درد بخورن ؛ بعد از ۱۲۰ سالت برات فاتحه و خیرات بدن

پدر مادرت نگرانن که میگن چون میدونن اونا تا ابد بالا سرت نیستن 

ایشالا یک بخت خوب و مناسب گیرت میاد و خوشبخت میشی