2777
2789

الان که دارم اینو می‌نویسم بدترین حال روحی و جسمی و خانوادگی رو دارم 

حالم از خودم بهم میخوره 

این بار دیگه آخرین شانس زندگیمه و فکر نشدنش منو به خودکشی سوق میده و خیلی از این می‌ترسم 

نمی‌دونم تو ماه گذشته چندبار فکرش به سرم زد 

اگه قبول بشم که تمام ورق زندگیم برمیگرده ولی اگر نشم یجورایی سرنوشتم رو سیاه می‌نویسم تا آخر عمرم و جدا از اون تا روز مرگم حسرت می‌کشم 

تلاش میکنم ولی ناامیدم و دیر شروع کردم خیلی میترسم همینم باعث میشه کلی ساعت در طول روزو بخاطر استرس از دست بدم 

فقط ازتون می‌خوام دعا کنید برام خدا آرامش بده به قلبم بتونم نتیجه خوبی بگیرم

اینم بگم چهارمین کنکورمه و نه تنها عمر و جوونیم بخاطر افسردگی رفت کلی مشکل جسمی برام پیش اومد که حتی قابل برگشت نیست خیلیاشون و ممکنه نتونم زندگی عادی داشته باشم بعدش ... تاپیکای من گویای زندگی منه💔

به حرمت همه اینچیزایی که از دست دادم برام یه صلوات بفرستید که خدا کمکم کنه من یه داروساز شم تا بتونم با علمم برای بیمارا دارو بسازم یروز و بشم یه تسکین درد 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی

ان شاءالله هر چی به صلاحته همون رقم بخوره و به هدف قشنگت برسی🌸

خودکشی چیه گلم بهش فکرم نکن

افکار منفی رو از خودت دور کن که هیچی ارزششو نداره..........

ناامید نباش، همه تلاشتو بکن و بقیشو بسپار به خدا

برات حمد میخونم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشیان شاءالله هر چی به صلاحته همون رقم بخوره و به هدف قشنگت برسی🌸خودکشی چی ...

سلام دوست قشنگم خیلی ممنونم ازت 

چقدر حس خوبیه اوج ناامیدی و‌حال بد میام اینجا پیامای یسری عزیز مثل تو رو میبینم 

انرژی مثبتت به خودت و زندگی ات برگرده جان دلم 

برای حال روحیم اگر ممکنه دعا کن جانکم 

خیلی دوستت دارم و ممنونم ازت امیدوارم که تنت سالم باشه همیشه 

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
سلام دوست قشنگم خیلی ممنونم ازت چقدر حس خوبیه اوج ناامیدی و‌حال بد میام اینجا پیامای یسری عزیز مثل ت ...

خواهش میکنم گلم این پیاما و انرژی دادنا کمترین کاریه که میتونیم بکنیم

خوشحالم اگه یه کوچولو هم حس خوب بهت داده باشم

چشم حتما اگه لایق باشم دعا میکنم

ممنون بابت دعاهای قشنگت، همچنین قشنگم 

میبوسمت از دور💕

اگه دوست داشتی تاپیک آخرمو ببین