2777
2789
فدات تو فک کن من لک بینی نداشته باشم 😣😣فقط دیگه عادت کردم😔😔این دکتری ک میرم اصلا حدس حنسیت رو قب ...

گیسو جان لکه بینیت از کی شروع شد؟ از روز موعد پریودت یا بعد مثبت شدن؟ اخه من از پریروز لکه بینی دارم وقتی میرم دستشویی لباس زیرم کاملا تمیزه خسته شدم

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا هنوز داري؟ مگه شياف نميزني و استراحت نميكني؟ نگران نباش قطع ميشه. خب برو يه جاي ديگه سونو

آره بابا نمیدونم چرا تموم نمیشه شتید هماتوم داره دفع میشه..آخه این سونوگراف عالیه حتما میخوام این باشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو جان لکه بینیت از کی شروع شد؟ از روز موعد پریودت یا بعد مثبت شدن؟ اخه من از پریروز لکه بینی دارم ...

روز بی بی مثبت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو جان لکه بینیت از کی شروع شد؟ از روز موعد پریودت یا بعد مثبت شدن؟ اخه من از پریروز لکه بینی دارم ...

دکتر برو سونو بده شیاف بذار

درست گفته بودن؟ من همش شك دارم به جنسيتي كه بهم گفتن

اره عزیزم همه مسخره میکردن میگفتن مگه میشه دوازده هفته بتونه ببینه محاله وواحتمالااشتباهکرده،،برای خواهرخودمم همون دوازده هفته همون سونوگرافیه درست تشخیص داد

دکتر برو سونو بده شیاف بذار

امروز موعدمه ولی هنوز پریودم مثل ادم نشده منتظرم تا فردا اگر نشدم برم دکتر،ماه دوم اقدام بودم خیلی هم امیدوار ...ولی از بعد اقدام ماه اول یک هفته جلو انداختم این ماه هم سه روزه لکه بینی دارم 

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝