2777
2789

چکارمیکنید با حسابای دفتری؟ یه عالمه ادم ازمون جنس بردن قسط ندادن ، زنگ میزنیم جواب نمیدن 

چکا و سفته ها میره اجرا حساباشون بسته میشه ، ولی هیچ پولی تو‌حسابا نیست که ما برداریم 

چرا ایرانیا اینقد فرهنگ قسطی برداشتن ندارن؟ طرف دوساله حتی ۲۰۰ هرارتومنم نیومده بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسطی ندید لباسم قسطی میشه مگه برو در خونش

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

آرایشگاهها خیاطها همه و همه اینطورین .

قسطی  انجام میدن . میدن برنمیگردن .

اینهمه خانم دم عید  پس از کجا  میلیونها پول آرایشکاه و کاشت ناخن و مژه و دکلره میدن ؟ یه جا ؟ نچ

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قسطی ندید لباسم قسطی میشه مگه برو در خونش

شهر من لباس و کیف و کفش همه چی قسطی میخرن .‌واسه همین  اجناس گرونتره از همه جا .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

لباس نیست که 🫤 لوازم یدکیه

ای وای معذرت میخوام یکم حالم خوب نیست گیج میزنم

ولی هرچیم باشه حساب دفتری رو جمع کنین 

ضرره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن