2777
2789

من خودم دوسا داشتم بیشتر ببریم کلی واقعا درآمدمون نمیرسه

وضع مالی بدی نداریم ولی همسرم ی حقوق کارمندی داره

خودمم از سال بعد میرم سرکار.ب خواهرشوهرهام که ۴ تان ۴۰۰ دادیم نفری ب مادرشوهرم ۵۰۰

انشالله  ب بچه هاشونم اومدن خونمون عیدی میدیم 

خوبه دیگه در حد وسعتون دادین

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا‌بیکاری عذاب وجدان داری کم کم این رسما رو ور بندازید دیگه ،من‌خودم‌خواهر شوهرم‌به خدا همین که داداشام سر خونه زندگی شون باشن چراغ خونه شون روشن باشه دلشون خوش باسه برا من بهترین عیدیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اخه ۴ تا هستن و البته بگم همسرم من کوچکترین بچه هست

رسم دارین دیگه ولی چه رسم بدی مخصوصا اینکه شوهرت از همشون کوچیکتره 

شوهر منم چهار تا خواهر بزرگتر از خودش داره الان که فکر میکنم اگه میخواست عیدی بده نمیتونستم تحمل کنم ما فقط به بچه های همه دیگه عیدی میدیم 

ولی شما هم همون چهار صد کافیه واقعا تو این اوضاع تعدادشون ماشالا زیاده