2777
2789
عنوان

شوهرم توخونه خوبه جلو بقیه

169 بازدید | 14 پست

خیلی بی حرمتم میکنه 

میگه گاوی حالیت نیس و دهن نداری فلان چیزو بگی 

یا ای بی عرضه؛  ای بی دست و پا و الفاظی شبیه به اینا 

تو خونه خوبه کافیه یکیو ببینه شروع میکنه به من توهین کردن!!! نمیدونم با این کارش چیو میخواد ثابت کنه 

دیشب مامانم خونه بود لباس شستم گفتم وای چقد خسته شدم شوهرمم گفت از بس گاوی عین گاوم کاری میکنی منم داد زدم گفتم تو که گاو نیستی برو بشور و جم کن واقعا اعصابم خرابه از دستش هرچی میگم حرمت بزار برا من اصلا حالیش نیس اون سریم مامانم خونه بود جلوش هی گاو گاو میزدنمیدونم میخواد خودی نشون بده!!!! وگرنه درحالت عادی تو خونه خوبه

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آیه را بخوانید تا تغییر را در همسر خود مشاهده نمایید و ببینید که او فحاشی و توهین را دیگر به کار نمی برد. بنابر این دعای زیر یک دعای مجرب و تضمینی برای زبان بند کردن شوهر است.

ممکن است شما خانمی باشید که همسرتان با شما بدخلقی می کند و به طور مداوم در بحث و دعوا هستید. برای حل این مسئله و زبان بند کردم همسرتان می توانید آیه زیر را بخوانید:

یکی  از دعاهای زبان بند دائمی دعای زبان بند با خواندن آیه ای از سوره یس می باشد. این ایه از سوره مبارک یس که در بستن زبان مجرب است در زیر نوشته است.

دعای زبان بند دشمن و شوهر
خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا مانند طلسمی برای رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای طلسم کردن و مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در صورتی که شما خانمی هستید که شوهر شما فردی بی ادب،فحاش است می توانید از آیه زیر استفاد کنید. این آیه را بخوانید تا تغییر را در همسر خود مشاهده نمایید و ببینید که او فحاشی و توهین را دیگر به کار نمی برد. بنابر این دعای زیر یک دعای مجرب و تضمینی برای زبان بند کردن شوهر است.

ممکن است شما خانمی باشید که همسرتان با شما بدخلقی می کند و به طور مداوم در بحث و دعوا هستید. برای حل این مسئله و زبان بند کردم همسرتان می توانید آیه زیر را بخوانید:

یکی  از دعاهای زبان بند دائمی دعای زبان بند با خواندن آیه ای از سوره یس می باشد. این ایه از سوره مبارک یس که در بستن زبان مجرب است در زیر نوشته است.

دعای زبان بند دشمن و شوهر
خواندن آیه زیر و اتصال آن به همسرتان می تواند باعث شود که همسرتان مطیع امر و فرمان شما باشد و در حقیقت این دعا مانند طلسمی برای رام کردن شوهرتن عمل می کند. دعای زیر را برای طلسم کردن و مطیع کردن همسرتان 110 مرتبه بخوانید.

« یَا صَانِعَ کُلِّ مَصْنُوعٍ یَا خَالِقَ کُلِّ مَخْلُوقٍ یَا رَازِقَ کُلِّ مَرْزُوقٍ یَا مَالِکَ کُلِّ مَمْلُوکٍ یَا کَاشِفَ کُلِّ مَکْرُوبٍ یَا فَارِجَ کُلِّ مَهْمُومٍ یَا رَاحِمَ کُلِّ مَرْحُومٍ یَا نَاصِرَ کُلِّ مَخْذُولٍ یَا سَاتِرَ کُلِّ مَعْیُوبٍ یَا مَلْجَأَ کُلِّ مَطْرُودٍ »

وقتی باهم خوبین و میدونی کیفش کوکه اونموقع یکم ناز کن براش و بگو خیلی خوبی اما کاش توی جمع و پیش مامان ایناهم اینقد خوب باشی بگو مامانم همش غصه میخوره فک میکنه توکه توی جمع اونجوری منو خراب میکنی پس تو تنهاییم چقد حرف بارم میکنی هی میگم بابا بخدا فقط پیش شما اینجوری میگه باور نمیکنن چی میشه همیشه اینجوری بمون توی جمع شخصیتم خورد میشه انگار با چاقو میزنی تو قلبم اوقد میسوزه دلم 

بعد حالت ناراحت بگیر ب خودت و الکی اشک چشاتو پاک کن و تحت تاثیرش بزار 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

وقتي كه سرحاله و دو تايي هسين بگو من كه جز تو كسي رو ندارم چرا اذيتم ميكني من دوستت دارم و دوست دارم جلوي بقيه دوسم داشته باشي نه كه گريه ام رو در بياري

و اگه من رو خرد كني بقيه فكر بد در موردت ميكنن و ميگن فلاني زندگي نداره

اگه چيزي تو دلته به من بگو تا بدونم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

وقتي كه سرحاله و دو تايي هسين بگو من كه جز تو كسي رو ندارم چرا اذيتم ميكني من دوستت دارم و دوست دارم ...

بخدا بارها گفتم حتی گفتم هرکار میکنی تو خونه بکن چیکار داری جلو بقیه منو خرد کنی!! هرچی میگم خودتم بی حرمت میشی انگار نه انگار 

احساس میکنم عقده ی مرد سالاری داره ازینا که جلو مردم قدرت نمایی کنن که اره زنم زیر دستمه😐😐😐

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

بخدا بارها گفتم حتی گفتم هرکار میکنی تو خونه بکن چیکار داری جلو بقیه منو خرد کنی!! هرچی میگم خودتم ب ...

چيزي نميگي كه احساس شكستگي كنه ؟

هيچ مدلي ازش سر نيسي كه اينجوري بخواد جبران كنه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چيزي نميگي كه احساس شكستگي كنه ؟هيچ مدلي ازش سر نيسي كه اينجوري بخواد جبران كنه ؟

من لیسانسم اون دیبپلم

من ادم سرسخت و مستقلیم اون بچه ننه

از لحاظ قیافه هم که خودش خیلی سرتره  نمیدونم والا هدفش چیع🤦‍♀️ 

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

من لیسانسم اون دیبپلممن ادم سرسخت و مستقلیم اون بچه ننهاز لحاظ قیافه هم که خودش خیلی سرتره نمیدونم ...

خب همينه

وقتي تو جمعين حرف زدنت و رفتارت باعث جلب توجه و نوعي مركزيت ميشه و اين مدلي ميخواد خودشو بالاتر از شما مطرح كنه

اگه اونا نفهم باشن خب كار خوبي ميكنه و اگه فهيم باشن ارزش خودشو پايين مياره

يا بايد مقابله كني كه تهش معلومه يا بايد توي جمع مراقب رفتارات باشي