2777
2789

راهمون دوره ی شهر دیگس دو هفته یبار ب زور میتونیم همو ببینیم .. توقع دارم الان ک پیشمه منو ببره بیرون یا حواسش ب من باشه یا خوابه یا تو گوشیه

حالم خیلی بده میخام گریه کنم 

ببخشید ک اینم میگم رفتم سمتش گفت الان نه یکم رفت تو گوشی بعدشم خوابید :(

بیشتر ازین حرکتش دلم گرفت .. پسم زد رسماً 

شما باشید چیکار میکنید؟ شب بهش بی محلی کنم؟

کاربری دست دو نفره ❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باهاش صحبت کن همین حرف هایی که اینجا زدی بهش بگو

گفتم میگه خستم دیگ چی شده مگه فلان بیسار 

قبل خواب قربون صدقه ام رفت منم اصلا نگاش. نکردم خوابید

کاربری دست دو نفره ❤️

شاید دوست داره اما مدلش همینه بعضی آدما خشک و بی احساسند ولی حتما باهاش صحبت کن و با آرامش دلیل ناراحتیت رو بگو نریز تو خودت 

آقایون اکثرا متوجه رفتار اشتباهشون نمی شن حتی متوجه ناراحتی خانوما نمی شن باید مستقیم بگی بهشون 

شاید دوست داره اما مدلش همینه بعضی آدما خشک و بی احساسند ولی حتما باهاش صحبت کن و با آرامش دلیل نارا ...

نمیتونم خیلی گفتم غرورم خورد میشه بخدا همین الانم اشک تو چشمامه میخام دیگ محل سگ ندم بهش تا بره خونشون

کاربری دست دو نفره ❤️

گفتم میگه خستم دیگ چی شده مگه فلان بیسار قبل خواب قربون صدقه ام رفت منم اصلا نگاش. نکردم خوابید

حالا ببین شب چیکار میکنه

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

عقدین یا نامزدی؟

سنتی بوده؟ 

اگه جای تو بودم، به جای اینکه قهر کنم یا بی‌محلی کنم، سعی می‌کردم احساساتم رو آروم و صادقانه بهش بگم. مثلاً وقتی بیدار شد یا یه فرصت مناسب بود، می‌گفتم: من واقعا دلم برات تنگ شده بود و دوست داشتم وقتی کنار همیم، بیشتر حواست به من باشه. اما حس کردم تو ذهنت جای دیگه‌ای بود و این ناراحتم کرد.
اگه این حرف رو بزنی، بدون اینکه بحث یا دلخوری شدید بشه، بهش نشون میدی که چقدر این موضوع برات مهمه. بعدش ببین واکنشش چیه، اگه متوجه شد و سعی کرد جبران کنه، یعنی برات ارزش قائله. اما اگه بی‌تفاوت بود یا برخورد سردی داشت، اون وقت می‌تونی یه تجدید نظر توی رابطه بکنی.
به جای بی‌محلی، به خودت و احساست احترام بذار و حرف دلت رو بزن. اگه دوستت داشته باشه، حتماً برات وقت می‌ذاره.

حالا ببین شب چیکار میکنه

هیچی عادی رفتار می‌کنه آخر شبم نزدیکم میشه اما میخام شب بگم خابم میاد و بخوابم تا حالش بیاد سر جاش

بنطرت خوبه؟

کاربری دست دو نفره ❤️