2777
2789
عنوان

ب اکسم پیم دادم 🥴میگه

164 بازدید | 10 پست

با یه اکانت جدید بهش پیم دادم گفتم دوستم میگه تو میری همش پروفش استوری هاشو چک میکنی. دنبال چیزی هستی.  اونم  بهم گفتم با کسی هستی . منم گفتم من که همون موقع  ازدواج کردم . اونم گفت عشق جدیدت مبارک !   اخه همون موقع من همه اکانت ها مو پاک کردم همه راههای ارتباطیمو قطع کردم‌ ولی اون بعد مدتها هی میرفت تو پروف دوستم چون فقط اونو داشت از من . ب دوستمم یه بار گفته بود اکانت منو بهش بده . دوستمم جوابشو نداده بود.دوستم  اومد بهم گفت منم بهش این پیمو دادم . ما همون موقع کات کرده بودیم یعنی اون خواست .منم در جوابش همه چیزو پاک کردم ک راهی ب من نداشته باشه ‌ حالا بعد مدت ها برگشته دنبالم میگرده 🤣 منم الان اکانت جدیدمو دوباره حذف کردم ‌ ‌ 😊 ن ب اون موقع ک مبخواست کات کنه من نمیخواستم ‌  . ن ب الان ک در بدر دنبالم میگشته 🤣

همه یه روز برمیگردن ولی دیر وقتی تو دیگه هیچ حسی بهش نداری یا دیگه نمیخوای برگردی بهش  

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه یه روز برمیگردن ولی دیر وقتی تو دیگه هیچ حسی بهش نداری یا دیگه نمیخوای برگردی بهش

انقد دوست دارم‌ برگرده همه کاراشو تلافی کنم 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

واوه عجب جمله ای 😂🗿

😂جدی الان برگشته من نمیخوام خیانت کرد اشغال

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

انقد دوست دارم‌ برگرده همه کاراشو تلافی کنم

نه بابا کارما بزنه بهتره منم اول میخواستم برگردم بهش تلافی کنم ولی دیدم من آدمم و نمی تونمم همچین کاری کنم

نه بابا کارما بزنه بهتره منم اول میخواستم برگردم بهش تلافی کنم ولی دیدم من آدمم و نمی تونمم همچین کا ...

تا الان که هرکی به من بدی کرده سرحال و شاد داره زندگسشو میکنه 

دوست دارم یه جوری بزنم که تا عمق طرف بسوزه 

تا الان که هرکی به من بدی کرده سرحال و شاد داره زندگسشو میکنه دوست دارم یه جوری بزنم که تا عمق طرف ب ...

ببین از نظر روحی یه ضربه میخوره که بعدش یادت می یوفته 

ببین از نظر روحی یه ضربه میخوره که بعدش یادت می یوفته

دوست دارم ببینم بدبختیشو با چشای خودم 

چون خیلی زجر کشیدم اومد خواستگاریم حرفمو انداخت سر زبونا بعدشم رفت 

بعد از ۲ سال هنوزم میگن اینا میخان باهم ازدواج کنن