2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست
البته اینم بگم پریود بودن ولی حالتای بارداری داشتم.حالت تهوع سرگیجه درد سینه

من فقط قبل اینکه بی بی چک بزنم یه وقتایی زیر دلم تیر می‌کشید حالت پریود داشتم ولی نمی‌شدم انگار گیر کرده بود 

صبح بی بیچک زدم هاله انداخت ولی قشنگ معلومه 

سر بچه دومم یک هفته قبل موندم اینجور هاله انداخت باردارم بودم ولی پریود نشدم 

نمیدونم واقعا گیجم فقط دعا میکنم نباشم خدا بهم رحم کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من ۷ هفته هستم پریودم شدم باردارم هستمبزار جواب ازمایشت بیاد انشاالله منفیه

مگه میشه میدونی پریود ینی چی؟

ریزش سلولهای رحم 

اگ سلولهای رحم ریزش کنن ک دیگه بچه نمیمونه

ینی خونریزی داری داری در چ حد دکترم رفتی 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مگه میشه میدونی پریود ینی چی؟ریزش سلولهای رحم اگ سلولهای رحم ریزش کنن ک دیگه بچه نمیمونهینی خونریزی ...

دکتر من میگفت میشه جنین یه گوشه لانه گزینی کرده باشه و یه گوشه‌ی دیگه‌ی رحم دیوارش ریزش کنه

دکتر من میگفت میشه جنین یه گوشه لانه گزینی کرده باشه و یه گوشه‌ی دیگه‌ی رحم دیوارش ریزش کنه

دکتر من میگفت حتا یه قطره خون اضافه تو رحم باشه و شما باردارباشید باید سقط شه هرچند خودش سقط میشه خصوصا ماههای اول

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بعد همچین چیزی از نظر علمی امکان پذیر نیست رحم روز ب روز درحال ضخیم ترشدنه تا به جنین خونرسانی بیشتری داشته باشه اصلا یکی از روشای تشخیص بارداری اندازه گیری ضخامته رحمه بعد چرا باید ریزش کنه وسط بارداری

بعد همچین چیزی از نظر علمی امکان پذیر نیست رحم روز ب روز درحال ضخیم ترشدنه تا به جنین خونرسانی بیشتر ...

حتما هست که دکتر میگه دیگه من که دکتر نیستم نمیدونم

الانم که یکی گفت هم بارداره هم پریود شده!

حتما هست که دکتر میگه دیگه من که دکتر نیستم نمیدونمالانم که یکی گفت هم بارداره هم پریود شده!

من باور نمیکنم مگر خونریزی در اثر هماتوم باشه اشتباها فکر کنه پریوده

قدیما اینو میگفتن ک ینی بگن بارداری ناخاسته بوده و نمیدونستن الان دیگه قابل باور نیست برام