2777
2789

یه روز تو ارایشگاه دیدم یه خانمی خیلی افسرده و ناراحته هرکی که راجب شوهرش حرف میزنه با حسرت نگاه میکنه یا تو چشماش اشک جمع میشه

یهو دلش طاقت نیاورد و شروع کرد به درد دل کردن گف خانواده نسبتا پولداری داشته و یدونه دختر بوده و خلاصه زندگی مرفه با شوهرش ک اشنا شده حتی کار درست حسابیم نداشته خلاصه بگذریم ایشون برای اینکه شوهرش پیشرفت کنه کار کاسبی بزنه خیلی تلاش کرده بود پا به پای شوهرش کار کرده بود پول به خیلی چیزا نمیداده فقط برای اینکه شوهرش بتونه پول جمع کنه خونه بخره کار خوب راه بندازه حتی میگف یه رستوران نمیرفتم شرمنده نشه میگفتم بریم فلافل بخوریم خرید از دسفروش میکردم منی که پدرم از بهترین پاساژای تهران برام خرید میکرد و فک میکنید تهش چیشده بود؟

همسر این خانوم بهش خیانت کرده بود و با کمال پرویی گفته بود جدا بشیم ینی حتی هیچ اصراری هم نکرده بود ک بمون یا اشتباه کردم ایشونم میگف چون به غرورم برخورده بود مجبور به جدایی شدم ولی هنوز دوسش دارم و دارم دق میکنم پشیمونم از جدایی و اون اقا آخرین حرفی ک به این خانوم زده بودم این بود که تو لیاقت یه زندگی خوب و نداشتی من زمانی احساس مرد بودن کردم که سفره چند میلیونی تو بهترین رستوران چیدم برای دوست دخترم!!!

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقا زنی ک نقش مادرو داشته باشه باخته

خیلی مسخرس منم خیلی وقتا کنار میام چون شوهرم دستش خالیه ولی نگرانم همیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علت خيانت فقط ذات حيوانى هست 

شبيه پيرزناى صد سال پيش نگين اگر خانم ال ميكرد بل ميكرد اينطورى نميشد 

يعنى من اصلا اصلا قبول ندارم چه زن خيانت كنه چه مرد ،حيوان اونم بعضى حيوونا 

چون خيلى حيوانا جفتشون معلومه و با چند تا ارتباط ندارن

اینا بهانه ست توجیح الکیه

چی بگم حداقل ادم رحم نکنه به طرف ک تهش اینجوری نسوزه پولی ک برای زن خرج نشه یا خرج خاهر مادر مرد میشه یا یه زن دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم باید ملاحظه جیب مرد را بکنیم ولی طوری که تحقیر هم نشه اون حس مرد بودنه داخلش زنده بمونه وگرنه آدمی که عزت نفسشو ازدست بده طبق فرمایش حضرت علی دیگه هیچکاری ازش بعید نیست

حق باشماست
ولی نظرمن اینه این خانم بایدبایه پسرپولدارازدواج میکردنه این پلشت

دیگه حالا دوسش داشته جالب اینه هنوزم دوسش داشتتتت🥲

1
5
10
15
20
25
30
35