2777
2789
عنوان

بنظرتون برگردم به همسر سابق یا نه

1796 بازدید | 66 پست

سلام دوستان میخوام نظرتونو بدونم  ، ما سال ۹۳ عروسی کردیم هر دومونم کم سن من ۱۷ اون ۲۲ ، سه سال زندگی کردیم و دیگه نشد یعنی نکشیدم هر جور بدی که فکرشو بکنید دیدم ازش ، خیانت ، دست بزن ، کار نمیکرد ، دروغ میگفت معمولا منو می کاشت و بعدا متوجه شدم از قبل ازدواج مدت کوتاهی با زن متاهل بوده و بعد ازدواجم میرفته پیشش و کلی داستان که بخاطر اون ارتباطش پیش اومد و دلیل جداییمونم همون بود البته اون هیچ وقت قبول نکرد همچین چیزی بوده و میگفت خواستم ساکتش کنم زندگیمونو خراب نکنه اما بنظر من دروغ میگفت ، من باهمه گرفتاریاش ساختم ولی خب دیگه نتونستم ادامه بدم با اینکه ازدواج عاشقانه ای بود از جانب اون همه فامیلش میگفتن اومدیم ببینیم دختره کیه که عاشقش شده این همه مونده تا باباش رضایت بده آوازه ش پیچیده بود طوریکه همسایه هاشونم همش میگفتن اینارو که دوس داشتیم ببینیم تو رو و.... اما خب عاقبت اون شد ، اما من بعد جداییمون درسمو تموم کردم و استخدام شدم خاستگارم خیلی داشتم ک دارم اما انگار میلم به ازدواج نیست ، دوست دارم ازدواج کنما اما وقتی جدی میشه میترسم و میگم نه اگه بعدش طرف اینکارو کرد اگه اینجوری شد و.... خلاصه که نمیدونم چه کنم همسر سابق هم از روزی که محضر برای اخرین بار دیدمش تا الان پیگیره که برگردم و خیلی مظلوم شده انگار هیچ وقت اینطوری ندیدمش همه بزرگای فامیلم و فامیلشو فرستاده واسطه شن اینبار، همشم میگه خونه و ماشینمم میزنم به نامت مهریه هم که هرجور دوس داشتی ، نمیدونم اصلا چرا تاپیک زدم ولی دوس دارم حرفاتونو بشنوم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم‌واقعا ولی نظر منه حمله نکنین

اگه دوسش داری و بهتر شده برگرد

حق طلاق و مهریه و خونه ماشین بگیر

حس ششم هستم،سوالی داشتید درخواست بدین ولی قبلش یه لینک میفرستم تو تلگرامه استارت بزنید اوکی شد هرسوالی داشتید جواب میدم(ربات فاال هوش)

نمیشه واقعا نظر داد 

چون آدمی با اون خصوصیات بد گذشته که گفتی خیلی کم پیش میاد که متحول بشه اما خب غیر ممکن نیست

از طرفی هم یه زندگی که حرمتش رفته سخته مجددا تشکیل بشه 

مگه اینکه واقعا اون مرد متحول شده باشه که این موضوع ریسکه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.
من جای شما باشم یه اشتباهو دوبار تکرار نمیکنم. الان موقعیتت بهتر شده ازدواجم نکنی بهتر ازینه

موقعیت که خیلی بهتر شده همه خاستکارام بهتر از اونن هم مالی هم تحصیلی ، هم ظاهر ، الانم دوتا خاستگار دارم واقعا از اون بهتر ، اما یه چیزی همیشه دغدغه س برام وقتی من با کسی که قبلا ازدواج نکرده ازدواج کنم بعدا سرکوفت نزنه ؟ بعدا داستان نشه از ایناش میترسم فقط 

هر جور راحتی ولی احساس در ازدواج اشتباه محضه ،فقط منطق درسته آدم چیزی رو که بالا آورده رو دوباره نمی خوره من ۱۹ ساله ازدواج کردم با اینکه تا امروز چیز خاصی ندیدم ولی میگم فردا رو خدا خبر داره اینقدر زود اعتماد نکن

هر جور راحتی ولی احساس در ازدواج اشتباه محضه ،فقط منطق درسته آدم چیزی رو که بالا آورده رو دوباره نمی ...

درست میگین اینم چند ساله جدا شدیم و هر هفته یجور سر و کله ش پیدا میشه خودمم نظرم همینه که دوستان میگن ولی گفتم صحبتای شما رو هم بشنوم شاید مصمم تر بشم برای انتخابم