2777
2789

ممنون میشم اگه تجربه ای دارید در اختیارم بذارید🌹

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

شک نکن وحشتناک شلوغه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیشه شلوغه عید و تعطیلات بیشتر

اخه وقتی  ماه رمضونم باشه بعضیا بخاطر روزه گرفتن و ...نمیرن  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...تیکر ماهِ محرمه‌‌‌‌.........به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

اخه وقتی ماه رمضونم باشه بعضیا بخاطر روزه گرفتن و ...نمیرن

مادران دو سال مشهد زندگی کرد

میگفت ما فکر میکردین ماه رمضون خلوت باشع حرم ولی اصلا اینطور نبوده

امسال که تو عید هم هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
به نظر خودت شلوغ نیست؟ سوالت خیلی جالب بود برام😅

آخه علامت سوال میخواستم بذارم تو عنوانم ولی سایت تایید نمیکنه 

بعضیا بخاطر ماه رمضون و گرفتنه روزه هاشون نمیرن ...از این نظر گفتم شاید خلوت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادران دو سال مشهد زندگی کردمیگفت ما فکر میکردین ماه رمضون خلوت باشع حرم ولی اصلا اینطور نبودهامسال ...

آهااان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه علامت سوال میخواستم بذارم تو عنوانم ولی سایت تایید نمیکنه بعضیا بخاطر ماه رمضون و گرفتنه روزه ها ...

نه بابا ماه رمضون خیلی شلوغه تازه ده روز میمونن که روزشون درست در بیاد 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را