2777
2789

تاپیک قبلم گفتم دوستم رمز گوشیش باز نمیشه و یجورایی تقصیر من شد که اینطور شد

منماز دیشب تا دو سه ساعت و الان 40دقس که بیدار شدم همش درگیر اینم یه راهی پیدا کنم گوشیشو بنونه باز کنه...

درسمم هیچی به هیچی🚶🏻‍♀️

خدایا یه بارم تصمیم گرفتیم درست درس بنونیم،اینجوری....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلش چیه

چرا نمی برید تعمیرات؟

💖 عاشق کوردهای عزیز ❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکلش چیهچرا نمی برید تعمیرات؟

تا یکی دوساعت دیگه نمیتونیم ببریمش

نیم ساعت دیگه کلاسش شروع میشه(یه ورکشا‌پ انلاین که بابتش 60-70میلیون هزینه کرده)و این تمام اطالاعاتش تو گوشیش هست

رمزشو یادش رفته 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اطلاعات ورود به اون ورکشاپ رو توی برنامه‌ای مثل تلگرام و... یادداشت نکرده که از اونجا برداره؟

نه🥲

دوست نداشتم روزمو اینطور شروع کنی

هی....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله گلم

چقدر عالی

منم کنکوریم

از شهریور شروع کردم

ولی باور نداشتم به خودمو نوسانی خوندم

الان که اخر ساله

الان که دیگه وقت جمع بندیه و من خیلی عقبم

یه حسی بهم میگه منم میتونم قبول شم این رشته

عجیبه برام

خیلی دیر به خودم باور پیدا کردم

امیدوارم بتونم تلاش کنم و بهش برسم🥹🎀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر عالیمنم کنکوریماز شهریور شروع کردمولی باور نداشتم به خودمو نوسانی خوندمالان که اخر سالهالان که ...

دیگه تایم زیادی نمونده این ۲-۳ماه رو دووم بیاری تمومه. نهایی خیلی کمک‌ کننده‌اس

پزشک کوچولو🩺📚