2777
2789
عنوان

موندم چه گوشی بخرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 46 پست
ن اتفاقا از سامسونگ راحت‌تره

من گوشی الانم شیائومیه

بعد زبان انگلیسیمم زیاد خوب نیست🥲😂

یسری پست دیدم تو اینستا درباره تنظیمات ایفون بنظر خیلی گیج کننده میومد اخه

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
s12 سامسونگ

الان اس ۲۴ اومده اینو برا چی بخره😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذر خواهی میکنممن میخوام گوشی ایفون بخرم چند وقت دیگهاز اندروید اومدن به ای او اس دردسر داره؟بعد تنظ ...

آره سخته

تا چند ماه اول سخته بعد اوکی میشه

کلا انگلیسیه تنظیمات و همه چیش با اندروید فرق داره

کیفیت دوربینش چطوره

خب ببین ایفون که کلا یه چیز دیگست اما شیایومی هم طوریش نیست قبلنا اس ۹ سامسونگ داشتم باهاش زندگی میکردم ها زندگی 

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
آره سختهتا چند ماه اول سخته بعد اوکی میشهکلا انگلیسیه تنظیمات و همه چیش با اندروید فرق داره

ممنونم

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
ن عشقم راحته بعد دو روز روان میشه برات

خیلی ممنونم عزیزم🤍

الان اس ۲۴ اومده اینو برا چی بخره😐

خب میگه گرون‌ نباشه

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه