2777
2789
عنوان

کسی تا حالا سابقه خودکشی داشته

97 بازدید | 12 پست

برادرم خیلی بهم ریخته اس اول مریض شد بعد اون مدام فکرای ناجور کرد بهانه گیری کرد از این دکتر به اون دکتر روانپزشک یهو برداشت کلی قرص خورد به قصد خودکشی بیمارستان بردیم لقمان حکیم بستری بود الان اومده هرکاری میکنیم خوب نمیشه کلافه اس بیرون نمیره تو خودشه موندیم چیکار کنیم 

از روان درمانگر کمک بگیرید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دارو درمانی تا یه حدی کمک کننده است اگر بستری کردین جواب نگرفتین به روانپزشک مجرب تر مراجعه کنین گاهی همراه با دادو درمانی رفتار درمانی و شوک تراپی هم بسته به نظر پزشک انجام میشه.مشکلات روان طول میکشه خوب بشه فقط باید حواستون بهش باشه تا در طول درمان به خودش آسیب نزنه و اصلا تنهاش نزارین 

48سال مادرمونو از دست دادیم

خب حق داره ببین باید حداقل یه سال بگذره تا خوب بشه مرگ پدر و مادر یعنی از بین رفتن ریشه های آدم تو این دنیا خیلی حس بد و وصف ناشدنیه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...