2777
2789
عنوان

نذری گوسفند یا پول نقد

93 بازدید | 15 پست

شوهرم میگه به گوسفند بگیریم بدیم نیازمند

میخوام بهش پیشنهاد بدم بجاش به۳/۴تا خانواده ۵تومن پول بده

یه بسته گوشت گره از کار کی باز میکنه اخه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نیت گوسفند کرده مجبورید همون را اجرا کنید فقط به همه ندید تو هربسته دو سه کیلو بذارید و به چند تایی که میشناسید واقعا زندگی سختی دارن حتی تو فامیل بدید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

پول میاد...ولی مردم گوشت پیدا‌نمیکنن نذری بده خوب بخورن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

کدوم بهتره به نظرتون؟

راجب عقیقه زدن و شرایطش بخون 

بسیاااری از گره و مشکلاتتون با قربونی کردن گوسفند حل میشه 

باید ب ۴۰ نفر بدید ب قسمت مساوی و شرایط داره

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

راجب عقیقه زدن و شرایطش بخون بسیاااری از گره و مشکلاتتون با قربونی کردن گوسفند حل میشه باید ب ۴۰ نفر ...

ازش پرسیدم

یه ماشین جدید گرفتیم چند روزه میگه بخاطر اون میخام یه گوسفند قربونی کنم