2777
2789
عنوان

پریودم تموم نشده دوباره شدم

66 بازدید | 4 پست

من همیشه یه جور پریود میشدم ، یعنی ۳ روز میشدم روز چهارم وسطش نصف روز کلا نمی‌شدم شب دوباره یکم خونریزی میشد تموم میشد کلا الان ۳ روز گذشته از تموم شدنش یهو کمرم گرفت عین روز اول خونریزی خیلی شدید موندم چرا یهو اینجوری شدم اصلا کمرم خشک شده 

نکنه سقط می‌کنی 

منم دقیقا این مدلی شدم 

سر وقت پریود شدم روزای پنجم ک تمومی پریود که یهو مث روز اول شدید خونریزی کردم شوهرمم نبود دکتر نرفتم تا دو هفته طول کشید تو این بین ی لخته گوشت اندازه ی بند انگشت ازم دفع شد دکتر رفتم گفت بچه سقط کردی 

این کاربری دست چند نفره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نکنه سقط می‌کنی منم دقیقا این مدلی شدم سر وقت پریود شدم روزای پنجم ک تمومی پریود که یهو مث روز اول ش ...

نمیدونم الان که شوهرم نیست تا شب میمونم اگه قطع نشد میرم دکتر ولی کمرم داره می‌شکنه 😮‍💨اصلا سابقه نداشتم اینجوری بشم

برو دکتر منم دقیقا مثل پریود شما بعدش اینجور شدم منتها برای بار دوم قطع نشد تا دوهفته ربتم سونو گفت ...

ممکنه این باشه حالا قطع نشد تا شب میرم دکتر ممنون از راهنماییتون 🙏🏻❤️