2777
2789

داشتم ظرف میشستم فکرم رفت دوره دانشگاه. اون موقع با یکی از هم دانشگاهیام دوست شدم هم کلاسیم نبود . رشته اش فیزیک بود من حقوق .همون چند روز اول دوستی بود که خورد ب تعطیلی ها . رفته بودم شهرمون. اینم بهم گفت یه عکس از خودت بده. منم از خودم رو تراس یه عکس با موی باز و تاپ دو بندی گرفتم فرسادم براش‌ . حالا اون چی گفت ! وای این چیه فرسادی. مگه تو مسلمون نیسی 🤣 چرا روسری نداری. این چ وضعشه ‌ واقعا که متاسفم 🤣 شاید باورتون نشه ولی واقعا این جوری شد و دیگه هیچ وقت خبری ازش نشد 😆😅 منم ب یه ورم نگرفتم اصلا ‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعتقاداتش تو حلقم 🤣

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

باز این خوبه اونی که نود میخواد😑

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خود درگیریی داشت 

منم گاهی فکرم میره سمت دانشگاه چقد گوگولی بودم میدیدی از یکی خوشم   میومد ولی محلش نمیدادم 

اوه  ی پسربود از اول تا اخر دانشگاه تو کف هم بودیم نه اون میومد سمتم ن من حرکتی زدم

باز این خوبه اونی که نود میخواد😑

یه دوس پسر دیگه داشتم رشته مهندسی بود.   . یه بار کلی ب تیپم رسیدم لباسهای خوشمل و بافتی پوشیدم بریم بیرون . اصلا قرارمون نیم ساعت هم نشد فورا محل رو ترک کرد 😅 الکی میگفت پادرد گرفتم برمیگردم خوابگاه 🤣  بعدش تلفنی حرف زد خواست بگه فلان دختره تیپش ناجور بود با من مقایسه کرد گفت از توام بدتر . حالا من تیپمم خوب بود فقط بافت اندامیه جلوبسته پوشیده بودم. کلا من شانسم حزب الاهی در میومدن

یه دوس پسر دیگه داشتم رشته مهندسی بود. . یه بار کلی ب تیپم رسیدم لباسهای خوشمل و بافتی پوشیدم بریم ...

😂😂😂 

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز