چی بهش بدم ؟ همین چند روز پیش از بیمارستان آوردمش اصلا غذا نمیخاد آبمیوه نمیخاد هرچی میپزم نمیخوره فسفود دوست داره نمیتونم خودم درست کنم با فسفود ک جون نمیگیره هیچی نمیخاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیراشکی گوشت درست کن.پیتزا با گوشت یا مرغ ریششده درست کن بشقاب داغ درست کن لابه لاش گوشت بذار
کم کم معدش دوباره میکشه به غذاهای دیگه
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
حتما و حتما شربت مولتی ویتامین ، شربت آهن ، شربت آرژنین بهش بده فردا که قدش واسه سوء تقذیه کوتاه شد ، فردا به خاطر کوتاهی قدش احساس حقارت کرد مقصر فقط و فقط شما هستید
هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم