2hanim مدیر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50567 عنوان لکنت زبان بچه | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 22 پست کسی درباره لکنت زبان اطلاعات داره چی کار باید کرد پسر من 4 سالشه لکنت گرفته چند روزه دارم دق میکنم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲 1403/12/14 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50567 اصلا به روش نیار که لکنت داره وقتی شروع به حرف زدن می کنه با صبوری گوش بده و اصلا وسط حرفش نپر سعی ن ... حتما ممنون عزیزم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4579 اصلا به روش نیار که لکنت داره وقتی شروع به حرف زدن می کنه با صبوری گوش بده و اصلا وسط حرفش نپر سعی ن ... اینهایی که گفتم انجام بده تقریبا پنج تا هفت ماه طول میکشه تا خوب بشه هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
کماندارزیبا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4579 حتما ممنون عزیزم خواهش میکنم ❤️آهان یه چیز دیگه یادم اومد حتما غذا و خوابش به موقع باشه مثلا هر روز سرساعت یک ظهر غذاشو بخوره یا سر ساعت ۹ شب بخوابه هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
2hanim مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50567 خواهش میکنم ❤️آهان یه چیز دیگه یادم اومد حتما غذا و خوابش به موقع باشه مثلا هر روز سرساعت یک ظهر غذا ... درسته ممنون البته خوابش منظمه ولی برای غذا اذیتش نمیکنم هروقت میل داره میخوره بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
roniahelia عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 2576 هستم فقط نمیدونم چی کار کنم بهتر بشه یعنی چقدر طول میکشه خوب شه دختر من هم سن بچه شماست. دو سه باری اینجوری شد بیشتر باهاش بازی کردم مهربونتر شدم درست شد
baranpgg عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 90 منم از چهار سالگی بر اثر ترس لکنت گرفتم الان ۱۸سالمه وخوب نشدم البته خانواده من تلاشی برام نکردن ولی چون بچه است و تازه گرفته کلاس فن بیان می تونه کمک کنه
2hanim مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50567 منم از چهار سالگی بر اثر ترس لکنت گرفتم الان ۱۸سالمه وخوب نشدم البته خانواده من تلاشی برام نکردن ولی ... قربونت خوب شده الان البته هر چند روز یکبار ممکنه زبانش بگیره یه لحظه ولی خب لکنت نداره تقریبا خداروشکر بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲