2777
2789
عنوان

لکنت زبان بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 22 پست
اصلا به روش نیار که لکنت داره وقتی شروع به حرف زدن می کنه با صبوری گوش بده و اصلا وسط حرفش نپر سعی ن ...

حتما ممنون عزیزم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلا به روش نیار که لکنت داره وقتی شروع به حرف زدن می کنه با صبوری گوش بده و اصلا وسط حرفش نپر سعی ن ...

اینهایی که گفتم انجام بده 

تقریبا پنج تا هفت ماه طول میکشه تا خوب بشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما ممنون عزیزم

خواهش میکنم ❤️

آهان یه چیز دیگه یادم اومد حتما غذا و خوابش به موقع باشه مثلا هر روز سرساعت یک ظهر غذاشو بخوره یا سر ساعت ۹ شب بخوابه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
خواهش میکنم ❤️آهان یه چیز دیگه یادم اومد حتما غذا و خوابش به موقع باشه مثلا هر روز سرساعت یک ظهر غذا ...

درسته ممنون البته خوابش منظمه ولی برای غذا اذیتش نمیکنم هروقت میل داره میخوره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
منم از چهار سالگی بر اثر ترس لکنت گرفتم الان ۱۸سالمه وخوب نشدم البته خانواده من تلاشی برام نکردن ولی ...

قربونت خوب شده الان البته هر چند روز یکبار ممکنه زبانش بگیره یه لحظه ولی خب لکنت نداره تقریبا خداروشکر