2777
2789

من خواستم وام بگیرم گفت که ضمانت نباید برا کسی که قبلاً ضامن شده دیر کرد داشته باشه که دو مورد بود تسهیلات رو ریختن حساب حل شد الان به من خبر دادن که فردا ضامن هاتو بیار حله من نشد امروز ببرم فردا میبرم حالا امروز باز ضامنم برا کسی که ضامن شده اومده رو حالا باز مشکل پیش میاد یا گفتن ضامنتو بیار دیگه مشکلی پیش نمیاد در ضمن استعلام هم از بانک مرکزی گرفته شد که ضامن بتونه ضامن بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان سوالتون چیه؟

خب پرسیدم بالاکه

خواستم بگم همه چیز درست شد که ضامن بیاد امضا کنه الان باز یه قسط دیگه از یه نفر که ضامنم ضامن شده براش اومده رو حالا خواستم بگم همه اینا رفع سو شده از طرف بانک مرکزی قرار بود امروز وام من امضا بشه ضامنم نشد بره بانک فردامیره حالا باز یه قسط دیگه آمده رو مشکل ساز نمیشه

خب پرسیدم بالاکهخواستم بگم همه چیز درست شد که ضامن بیاد امضا کنه الان باز یه قسط دیگه از یه نفر که ض ...

ببین گلم الان هم ما تو همین مرحله هستیم،ضامن ما برای کسایی که ضامن شده قسطشون رو واریز نکردن با اینکه الان پول وام تو حسابمونه مسدوده  تا اونایی که قسطشون رو نریختن  بریزن 😔

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
خب پرسیدم بالاکهخواستم بگم همه چیز درست شد که ضامن بیاد امضا کنه الان باز یه قسط دیگه از یه نفر که ض ...

مشکل سازه تا زمانی پولو بریزن بتونی برداری متاسفانه عزیزم‌باز دوباره استعلام بانک مرکزی میگیرن 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻