2777
2789

شوهرم با برادرش نمیدونم سر چی باهم بحثشون میشه بعدا این بحثو شوهر من میره به پدرشوهرم میگه پدرشوهرمم طرفداری برادرشوهرمو میکنه با شوهرم بحثش میشه

من توی چند چون کامل قضیه نیستم از اون به بعدم هرچی به شوهرم گفتم زنگ بزن بیا بریم سر بزنیم و...گوشش بدهکار نشد

حالا پدرشوهرم امروز به یکی از اشناها برگشته گفته که پسرم (ینی شوهر من) از یجا دیگه پر میشه(منظورش منم) این اشنای مام اومد این حرفو بمن گفت

منم زنگ زدم پدرشوهرم محترمانه گفتم دعوای بین شما دو تا بمن چ (حتی تو مدت قهرشون هم به پدرش زنگ زدم احوال پرسی هم مادرش) بعد بمن میگه اره با نیومدنتون توئم مقصری و...اصلا باید پاشید از خونم برید‌ ی جای کوچیک کلا دیگع نیاید و....منم به شوهرم گفتم این چیزارو پدرش بهم پیام داد که چرا به شوهرت گفتی منم در جواب گفتم که چون من چیز پنهونی ندارم و مورد قضاوت نابه جا قرار گرفتم!خیلی دلم میخواد از این خونه پاشم ولی دستمون جایی بند نیست

حالا که این توهینو کردن و تهمت زدن عیدم نمیرم خونشون

نظر شما چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما بدبختا همیشه باید تحمل کنیم بخاطر زندگیمونتا میتونی خوب باشمنم با همه خوبم ولی نمیبخشم هر کی اذیت ...

بخدا همین برادرشوهرم میریم سلامم نمیکنه بعد پدرشوهرم امروز میگه چرا زیر پاش بلند نمیشی فک کن من تازه همیشه برادرشوهرمو دعوت کردم و...

ب نظرت چیکار کنم چون هر لحظه این خونه برام عذاب شده

ادبشون کن،محدودشون کن ،طفلی عروسا بخاطر پول کم و....ونگرفتن خونه چه مصیبتایی رو باید تحمل کنن ادم حوصله پدرمادرخودشو نداره اونوقت ی غریبه ب اسم پدرشوهر بیاد دخالت کنه،خودتو درگیر خانواده شوهر نکن بخدا موهات سفید میشه ولکن ،توجهشون نکن و بزار انقد بگن و منتظر باشن علف زیر پاشون سبز شه،کسی که احترام بلدنیست احترامم ندارع،آره عید نرو ،بری فکرمیکنن خودخودت مقصر بودی و قبول کردی و حالا پاشدی اومدی واسه دسبوسی