2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی خدا به من هم بچه نداد سیزده ساله حتما یه حکمتی هست به موقش میده با خداکه جنگ نداریم زیادهم بگیم ...

انشاالله خدا به هر دوتامون بچه سالم بده بحق امام حسین 

عفونت

از پزشک نتیجه نگرفتیم درسته؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

عفونت رحم ناشی از غلبه سردی تو اون ناحیه است و با اصلاح مزاج و پاکسازی رفع میشه کاملا

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

چطور عفونت قارچی هست

همه عفونتها کیست فیبروم اندومتریوز ناباروری همش بخاطر سومزاج رحم هست که با پاکسازی و اصلاح مزاج قابل درمان هست

ما از طریق زبانشناسی ریشه مشکل رو پیدا و نسبت به رفعش براتون مشاوره میدیم

انشاالله خدا به هر دوتامون بچه سالم بده بحق امام حسین

مرسی ابجی جونم ولی دکتراگفتند که یشع چون شوهرم معلولیت داره اهل کدوم شهری بگو یه طب سنتی خوب معرفی کنم بروبه اون دکتر

مرسی ابجی جونم ولی دکتراگفتند که یشع چون شوهرم معلولیت داره اهل کدوم شهری بگو یه طب سنتی خوب معرفی ک ...

شیراز عزیزم من باردار شدم سقط شد الان دوباره تازه می‌خوام بعد از عید اقدام کن 

شیراز عزیزم من باردار شدم سقط شد الان دوباره تازه می‌خوام بعد از عید اقدام کن

ای بابا خیلی دوری من تبریزم طب سنتی تبریزیان عالیه وخودمان یه حکیم داریم اون هم شاگرد اون بود بزن اینترنت تبریزیان روببین خیلی ها نتیجه گرفتند از اون ایت الله تبریزیان