2777
2789
عنوان

کسی افق کوروش کار کرده

653 بازدید | 47 پست

کارش سنگینه برا خانوم؟؟

و جمعه تعطیلی یا ن

آگهی رو دیدم حقوقش خوب 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خواهرم کار میکنه ی روز درمیون سخت نیس پولشم بدنیس

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بنظرم خیلی سخته

نمیدونم همه جا اینطوریه یا نه اما دوستم کار میکرد به عنوان صندوق اما مجبورش میکردن بار هم خالی کنه مثل برنج اینا

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

چقدر میدن چند ساعته

طبق قانون کار با بیمه 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اره خواهرم کار میکنه ی روز درمیون سخت نیس پولشم بدنیس

ببین چجوریه شیفت شبش سخته ؟؟چون بمن گفتن ۴ تت‌ یازده و نیم چرخشیه یبار صبح یبار عصری 

ولی بار سنگین با آقایونه 

بازم سرپا زیادیم نمیدونم شاید سنگین باشه

عه چقدر زده فود؟؟ مگه خودت حسابداری نمیری ؟؟

پول نمیدن خواهر 

قرار به ده تومن بود الان ۸ ریخته عیدی نمیده بیمه نمیکنه 

مث چی هم کارش رو مخه 

دارم میام بیرون 

عه چقدر زده فود؟؟ مگه خودت حسابداری نمیری ؟؟

طبق قانون کار ۱۱ اینا به جز اضافه کاری و پورسانت