2777
2789
عنوان

چجوری تاپیک نمیزنن

89 بازدید | 16 پست

میبینم عضویت ها چند ساله 

یه تاپیک هم ندارن

چگونه این کرم را مهار میکنید راستش را بخواهید ما توانش را ندارین 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خیلی ها چند تا کاربری دارن 

من سوالی برام پیش نمیاد

نمیخوام کسی بره تاپیکامو شخم بزنه بعد بیاد بزنه به روم و هزار تا چیز دیگه و قانونای مسخره که اینجا داره نمیتونی حذف کنی و...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا تاپیک هم میزنی یک بی شخصیت پیدا میشه بره از تو تاپیکها یک چیزی پیدا کنه زخم روحت کنه 

اونها کار خوبی میکنن که تاپیک نمیزنن ...

امشب یک نفر واقعا اینجا دلم رو شکوند و اشکم رو درآورد 

تو این همه سال معدود دفعاتی شده که اینجوری بشم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تعداد پست های من و سال عضویتمو ببیناینجوری

مشخصه زیاد نمیای

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

والا تاپیک هم میزنی یک بی شخصیت پیدا میشه بره از تو تاپیکها یک چیزی پیدا کنه زخم روحت کنه اونها کار ...

آره بعضیا چقدر بیکار و بی رحم هستن

مشکلاتی که داشتی و یکی یکی لیست میکنن 

I feel like l have changed😴

آره بعضیا چقدر بیکار و بی رحم هستن مشکلاتی که داشتی و یکی یکی لیست میکنن

تو تاپیک پربازدید هست هوای خوزستان اول اومد به همسرم تهمت زد بعد من تاپیک کلی زدم برای بیش فعالی پسرم و درمانش اومد کلی توهین کرد و حرف زد به خاطر اون و کلی حرفهای زشت دیگه زد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تو تاپیک پربازدید هست هوای خوزستان اول اومد به همسرم تهمت زد بعد من تاپیک کلی زدم برای بیش فعالی پسر ...

امروزم یکی تو یه تاپیکی به من پرید اصلا من طرف صحبتم اون نبود گزارشش زدم فک کنم تعلیق شده

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

امروزم یکی تو یه تاپیکی به من پرید اصلا من طرف صحبتم اون نبود گزارشش زدم فک کنم تعلیق شده

به خدا حرفهایی زد به همسرم و  خودم و پسرم هست تو پربازدید ها کوتاه هم نمیومد 

به خدا حرفهایی زد به همسرم و خودم و پسرم هست تو پربازدید ها کوتاه هم نمیومد

نی نی یار رو تگ کن خودتو درگیر نکن

من شما رو زیاد تو سایت دیدم تا حالا حرف بدی نزدید

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی