2777
2789
عنوان

بچها بیاین بگید چیکار کنم

85 بازدید | 11 پست

با رلم دعوام شده بود سر اینکه گیر بودم واقعا قسط داشتم  بهم گفت ندارم پول تو که میدونی ماشین خریدم الانم خراب شده 

من ازش توقع داشتم که حداقل جور کنه یجوری متاسفانه هیچی به هیچی بعد که استوری گذاشته بودم حالم بد بود دکتر بودم  بهم درجا زنگ زد که چیشدی چرا تو دکتر بودی فقط زنگ زد نگران حالم شد 

دلم میخاد باهاش برم بیرون یا از دلم در بیاره آیا گفتنش میشه سبکی؟ از یکی پرسیدم گفت بد نیست حرف دلت بگی به نظرتون چیکار کنم؟

خب ادما با حرف زدن مشکلشونو درس میکنن توعم حرفاتو جوری ک اگ ی نفر ب تو بگه و بهت بر نخوره رو بنویس و ...

چطوری بنویسم براش که بریم بیرون و از دلم دربیار🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری بنویسم براش که بریم بیرون و از دلم دربیار🥲

چیزی نشده ک عه دلت در بیاد 😐 ب نظر من 

ولی خب رابطه دو نفره اس  میتونی ی بارم تو پیشقدم بهشی و بگی بیا بریم بیرون دوری بزنیم 

اونجا نمیدونم دلخوری چیزی داری بهش بگو 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

💋💋🤍🤍

واییی بهش تک زدم بعد درجا زنگ زد

بعد نتونستم مستقیم بگم غیر مستقیم گفتم دلم میخاد برم بیرون حوصلم سررف بعد دیدم گفت بزار برم خونه میام پیشتتتت پشت تلفن ذوق کردم😂 بعد گفتم از کجا فهمیدی میخاستم بگم تو بیای گفت دیگه از صحبت مشخص بوددد

واییی بهش تک زدم بعد درجا زنگ زدبعد نتونستم مستقیم بگم غیر مستقیم گفتم دلم میخاد برم بیرون حوصلم سرر ...

چ خوب خداروشکر🤍گاهی وقتام نیازه پیش قدم شی چون بلاخره رابطه با حس دو نفر شکل میگیره 

مردا خیلی کم‌پیش بیاد بفهمن طرف مقابلشون ازش ناراحته گاهی وقتا باید بهشون بگی ک من ازت دلخورم 

کلا ب نظرم نمیخاد بحثو هم باز کنی از لحظه لذت ببر 🤍

یا اگ خیلی رو مخته دوس نداری تکرار بشه بگو من حداقل دوس داشتم ی تلاش ریزی ام بکنی یرا اینکع قسطمو اوکی کنی چون من اگ جای تو بودم صد خودمو میزاشتم و نمیزاشتم لنگ‌بمونی 

من‌روت همیشه حساب باز کردم و این حس رو بهم دادی همیشه حمایتم کنی 🤍 

یا اگ خیلی رو مخته دوس نداری تکرار بشه بگو من حداقل دوس داشتم ی تلاش ریزی ام بکنی یرا اینکع قسطمو او ...

عزیزم ممنونممم از این راهنمایی کاملت🥰❤️

منو نجات دادی😂😁