2777
2789
عنوان

شب بیداری نی نی

128 بازدید | 19 پست

سلام خانومابچم دوماهشه شباتاصبح بیداره واقعاکلافه شدم امشب واقعاخستم کرده دیگ خودمم سرماخوردم این بچه ام ک نمیخوابه اصلابخدادیگه دارم دیوونه میشم ازدستش دوماهه یه شب کامل نخوابیدم 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

هرچی لازم بوده انجام دادم شیردادم پوشکش عوض کردم شیاف کردم ک شکمش کارکردامشب دل دردشم برطرف شدچون خیلی جیغ میزدالان اصلانمیخوابه نمیدونم چیکاکنم دیگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ادلا خسته نباشی دوما دوسه ماه اول بچه ها شبا بیدارن به قول قدیمیا شبا از خودشون مواظبت میکنن .درست میشه گلم

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم
عزیزم ادلا خسته نباشی دوما دوسه ماه اول بچه ها شبا بیدارن به قول قدیمیا شبا از خودشون مواظبت میکنن . ...

وای قیافم مثه زامبیاشده ازبی خوابی سرم به شدت دردمیکنه وحال خوشی ام ندارم اینقدازش لجم گرفته ک لبم چن باردندون گرفتم 

عزیزم منم دقیقا شرایط تورو دارم

دارم از بی خوابی میمیرم

سردرد و چشم درد و حالت تهوع دارم

نینی هم نمی‌خوابه

دارم دیوونه میشم بخدا

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

انقد مک زده سینه مو دیگه شیر ندارم

تموم بدنم ضعف کرده

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
هلن جان از شیر خودت تغذیه میکنه؟

آره ولی شیرخشکم میدم سیرنمیشه بعدشم من ازیه سینه دادم یکیش اصلاشیرنداره بچمم اصلاخوب قبول نمیکنه سینه رو

آخی عزیزم شاید گرسنه هست که نمیخوابه.

هر شب همینه تا صبح می‌خوره.شیر داره اینطوری که طولانی میشه دیگه نداره