2777
2789

پس میگفتن سن رابطه ی جنسی به ۱۳ رسیده بیراه نگفتن

💔(((

وَصِله نِمی شَوَد دِگَر،این دو هِزار و یک تَرَک‌‌

یا خدا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همین سایت روزی چند تا تاپیک هست کاملا مشخصه استاتر یک کودک بچه سال که رابطه داشته حالا از بارداری میترسه و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راه غیرجنسی هم احتمالش زیاده یک نفرو میشناسم از راه غیرجنسی گرفته

این درسته ولی سن رابطه جنسی اومده پایین

من هشتم بودم ی سری همکلاسی داشتم ک‌ رابطه داشتن اون موقع

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

تو هوا هم هست میگن رو دست بشینه طرف میگیره 😏😏😏

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه باید با محدودیت های معقول بزرگ بشه و پدر و مادر رفیقش باشن

بچه ای که ول شده هم گستاخ میشه هم هر چیزی رو امتحان میکنه ، حالا یا پدر مادر به اسم ازادی ولش کردن یا زن و شوهر با هم خوب نیستن و بچه نه تربیت شده نه دل خوشی از خونه داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

چجوری؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

این درسته ولی سن رابطه جنسی اومده پایینمن هشتم بودم ی سری همکلاسی داشتم ک‌ رابطه داشتن اون موقع

اره خب باور کن سن رابطه به کلاس ششم هم رسیده 

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...