2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای من متنفرم از این فیلمه دوباره داره پخش میشه؟😭 واای باز همه جا اسم این فیلم میاد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

افتادددد

دقیقا برا همین فردوس از فیلمه متنفرم مزخرفترین بازیگر ایرانیی حالم به هم میخوره ازش

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

از شخصیت ستایش خیلی بدم میاد

از طاهرهم هم بدم میاد یک عمر زحمت پدرومادرشو نادیده گرفت وگفت حتی اگه اجازه ندین هم باهاش ازدواج میکنم این اوووج بی معرفتی نیست؟

قبلا این فیلم رو دیده بودم اما این سری دارم درک میکنم که چقدر فردوس طاهرو دوست داشت براش یه زندگی خوب میخواست واون ذره ای احترام نذاشت ورفت دنبال ستایش. ستایش هم از خداخواسته قبول کرد

شاید اگه صبرمیکرد دل پدرشو بدست میاورد طاهر خیلی بی معرفت بود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز